No to ja się pochwalę, udało mi się wreszcie zrealizować voucher na 800 zł.
Oczywiście trwało to 2 miesiące i wymagało ode minie 4 telefonów na infolinie aby informatyk wygenerował dla mnie voucher (w ostatnim telefonie byłem trochę bardziej "stanowczy" no i poskutkowało;)
Następnie udałem się do salonu w Zabrzu (DĄBROWSCY) gdzie zamówiłem opony Continental.
Tydzień czekania i opony były do odbioru. Problem jeszcze wystąpił z akceptacją mojego vouchera przez Dacie (babka na infolinii nie znała regulaminu promocji i coś pomieszała) ale ostatecznie dopłaciłem 288 zł i odebrałem oponki ;)
Więc jednak można.........
Takie polecenie według regulaminu można wykonać 3 razy więc jeśli ktoś potrzebuje vouchera na Śląsk (KATOWICE, ZABRZE, GLIWICE ITD.) to zapraszam ;)
Następnie udałem się do salonu w Zabrzu (DĄBROWSCY) gdzie zamówiłem opony Continental.
Czy to oznacza, że opony też traktowane są jako akcesoria? Mam na MyDacia bon na 300 zł przy zakupie akcesoriów za 950 zł i właśnie się zastanawiam, czy opony też się tu wilczają
No właśnie nie jest to takie proste. Voucher na 800 złotych jest na wszystko (nawet na usługi serwisowe) , natomiast te vouchery na 100,200 i 300 zl z tego co mi mówili w Dacii i co pisze w regulaminie są tylko na oryginalne części Dacii!!! (opony sie do nich nie zaliczają).
Marka: Dacia
Model: Sandero II Stepway Laureate
Silnik: 0.9 TCe 90 S&S
Rocznik: 2015
Wersja: Stepway2 Pomógł: 5 razy Dołączył: 30 Sie 2015 Posty: 1365 Skąd: Racibórz
Wysłany: 2017-10-16, 18:43
kozdron81 napisał/a:
Oczywiście trwało to 2 miesiące i wymagało ode minie 4 telefonów na infolinie aby informatyk wygenerował dla mnie voucher (w ostatnim telefonie byłem trochę bardziej "stanowczy" no i poskutkowało;)
No jak uderzałem przez infolinię i to nic nie dało. W końcu "puknąłem" ich przez FB i może tym razem się uda bo jest jakiś odzew
Wersja: Stepway2 Pomógł: 5 razy Dołączył: 30 Sie 2015 Posty: 1365 Skąd: Racibórz
Wysłany: 2017-10-25, 19:53
Dopytam jeszcze raz. Czy ten voucher na 800 zł może być zrealizowany TYLKO w salonie w którym obdarowany voucherem Dacia dla Przyjaciela zakupił samochód?
Bo będąc ostatnio na przeglądzie w Rybniku pracownik salonu stwierdził, że można go zrealizować w dowolnym salonie
_________________ enjoy the silence
Ostatnio zmieniony przez gregorisan 2017-10-25, 19:54, w całości zmieniany 1 raz
Czy ten voucher na 800 zł może być zrealizowany TYLKO w salonie w którym obdarowany voucherem Dacia dla Przyjaciela zakupił samochód?
Tak właśnie jest napisane w regulaminie - § 2, pkt. 1, ust. d:
Cytat:
zgłoszenie się przez Uczestnika do punktu Autoryzowanej Sieci Sprzedaży Dacia w Polsce, w którym pojazd marki Dacia zakupił na własność Beneficjent, w celu realizacji vouchera
Wysłany: 2017-10-26, 08:09
goswee, z podpisu na Twoim profilu widać, że masz już Dacie. Tak jak kolega powyżej - musisz się zarejestrować na My Dacia. I tutaj zaczną się schody bo system informatyczny jest w takiej rozsypce, że zapewne automatycznie nie dostaniesz tego vouchera i będziesz musiał się o niego dopraszać. Ja od samego początku miałem z tym problem - zarówno voucher Dacia dla Przyjaciela jak i voucher na 800 zł nie został mi przyznany z automatu i musiałem to za każdym razem reklamować.
goswee I tutaj zaczną się schody bo system informatyczny jest w takiej rozsypce, że zapewne automatycznie nie dostaniesz tego vouchera i będziesz musiał się o niego dopraszać.
Dzwoniłem przed chwilą do Dacii. Przez stronę "MyRenault" można drukować POPRAWNE vouchery dla Przyjaciół. Przypominam: login i hasło to samo co na "Moja Dacia". Oni sami przyznali, że im to ułatwi obsługę (nie będą musieli generować ręcznie).
Aktualizacja informacji:
W rozmowie przez telefon faktycznie nie widzą problemów, jednak przed chwilą dostałem także odpowiedź na maila (w związku z tą rozmową) gdzie już powołują się na zapis z regulaminu: "wydrukuje voucher z poziomu swojego konta w serwisie „Moja Dacia” ". Bez żadnych wyjaśnień czy może być "MojeRenault"... Pewnie lepiej to sprawdzić w praktyce.
Ostatnio zmieniony przez sobol1976 2017-10-26, 11:12, w całości zmieniany 2 razy
No to niezłe jaja... Nie wiem na jakiej podstawie mnie zidentyfikował. Może faktycznie spróbuj się zarejestrować podając ten sam adres e-mail co w MyDacia. Może samochód automatycznie się doda po rejestracji? Może mają przypisanego maila do numeru VIN w ogólnym systemie?
Mam Dacie, mam konto, dodałem samochód.
Nie mam Vouchera dla przyjaciół. Nie moge się zalogować na myrenault....
Zarejestrowałem się na myrenault, moja Dacia automatycznie się tam pojawiła - nie mam vouchera dla przyjaciela
_________________ Dacia Logan MCV 2 FL, 1.2 16v
Ostatnio zmieniony przez goswee 2017-10-27, 21:42, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum