Dzisiaj udało mi się odebrać akcesoria za Voucher. Wszystko poszło w miarę sprawnie. Ale wygląda na to, że sami nie wiedzą jak ma wyglądać rachunek (FVAT). Czy na 800 PLN czy na 0 PLN. :) Rachunek otrzymam pocztą.
Mam do zaoferowania voucher
Dacia dla Przyjaciół Gwarancja 4 Lata i pakiet EASY SERVICE za 99 zł
Oferta jest ważna tylko do 31.12.2017r
Jest ktoś chętny ? kontakt na pw
Witam. Voucher, który podarowałem, może być niemożliwy do realizacji przez obdarowaną osobę, bo chyba już zamówiła, czyli jakby zakupiła auto.
Gdyby ktoś zamawiał Dacię do końca listopada, to może bym jeszcze zdążył z realizacją moich bonusów do końca tego roku.
Okolice Rypina, kujawsko-pomorskie, ale mogę go zrealizować w promieniu ok. 200 km, czyli Warszawa, Bydgoszcz, Ciechanów, Toruń, Płock, Włocławek, Inowrocław, Łódź, Olsztyn.
Dla chętnych, którzy chcą kupić Dacię do końca roku w okolicach Poznania (Poznań, Luboń, Suchy Las, ew. Leszno), informuję, że mam jeszcze 2 vouchery Easy Service. Zostało tylko półtora miesiąca na realizację. Proszę o info na pw.
Ostatnio zmieniony przez sobol1976 2017-11-14, 16:19, w całości zmieniany 1 raz
Witam was pięknie tak jak mi obiecywali to dotrzymali słowa dostałem voucherna pakiet serwisowy i gwarancje na 4 lata tak ze jak ktos z małopolski jest chętny to moge mu wysłac e-mailem . tel w razie pytan 691838335. Pozdrawiam.
_________________ Mario Bros
Ostatnio zmieniony przez mariusz0207 2017-11-14, 19:26, w całości zmieniany 1 raz
Mam voucher dla przyjaciół na easy service - 4 lata gwarancji i darmowe przeglądy (za całość przy zamówieniu samochodu trzeba zapłacić w salonie tylko 99 zł). Chetnie przekażę. Dotyczy całej Polski.
Ciekawe co z promocją po nowym roku... ja planuje zamówić w 2018
Chyba nikt nie ma tu bezpośrednich informacji z Centrali ale gdybym przypadkiem był osobą tam decyzyjną to podjął bym decyzję o przedłużeniu tej promocji na następny rok , bo konkurencja nie śpi :)
Na koniec roku zawsze cos dorzucaja, tylko, ze te promocje sa zawsze tak skonstruowane, ze suma sumarum zaplacisz tyle co zawsze. Dorzuca ci 15 niepotrzebnych bajerow, ktorych cena katalogowa jest za wysoka 3 krotnie, ale klient powie: WOW! Dostalem za friko wyposazenia za 15 tysiecy!!
Pisalem to juz tu gdzies, kolega z pracy kupil auto wypasione ze wszystkim- nie korzysta z niczego... A najbardziej go wkurza aktywny tempomat, na ktorym mu sie gorzej jedzie niz jak mial zwykly.
Ale go namowili i doplacil do "lepszego" :D
Tempomat aktywny ma wiele plusów. Między innymi jadąc zatłoczona autostrada sam dostosuje prędkość do panującego natężenia ruchu. W razie zasłabnięcia aktywny sam zachamuje przed przeszkoda. Standardowy tempomatu w odpuści sam gazu.
Marka: DACIA
Model: Sandero Stepway
Silnik: TCe 90
Rocznik: XII 2017
Wersja: Outdoor Pomógł: 117 razy Dołączył: 01 Cze 2017 Posty: 3950 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2017-11-16, 08:50
jas_pik napisał/a:
Chyba nikt nie ma tu bezpośrednich informacji z Centrali ale gdybym przypadkiem był osobą tam decyzyjną to podjął bym decyzję o przedłużeniu tej promocji na następny rok , bo konkurencja nie śpi :)
Z tego co pokazali w nowym "cenniku promocyjnym", to wątpliwe aby utrzymali ten kupon za 99zł. Dotąd ten pakiet (za 99zł z kuponem) kosztował bez zniżki kuponowej 1099zł (dla Sandero) a w nowym cenniku mamy cenę 1599zł, dodatkowo z informacją, że tylko w programie Dacia Finansowanie.
Na stronie Dacii poznikały szczegóły cenowe dotyczące płatnych pakietów gwarancyjnych i serwisowych, zostały tylko regulaminy.
Ostatnio zmieniony przez Dymek 2017-11-16, 08:52, w całości zmieniany 2 razy
Tempomat aktywny ma wiele plusów. Między innymi jadąc zatłoczona autostrada sam dostosuje prędkość do panującego natężenia ruchu. W razie zasłabnięcia aktywny sam zachamuje przed przeszkoda. Standardowy tempomatu w odpuści sam gazu.
A w praktyce z byle powodu zwalnia gdy nie potrzeba i juz dwukrotnie sam zatrzymal samochod na trasie, bo uznal to za konieczne (baner reklamowy na poboczu na luku na pistej drodze)
Dobra, koniec OT
Dacia dla Przyjaciół na zakup nowego auta - Gwarancja 4 Lata i pakiet EASY SERVICE za 99 zł
Oferta jest ważna tylko do 31.12.2017r
Jest ktoś chętny ? kontakt na pw
Preferowane salony w Małopolsce - Śląsk - Podkarpacie
_________________ RowerekCombi
Ostatnio zmieniony przez RowerekCombi 2017-11-16, 17:47, w całości zmieniany 1 raz
Ja mam zaś do przekazania 2 vouchery
Najlepsza byłaby Warszawa ale jeśli ktokolwiek by chciał to w sumie nie ma znaczenia gdzie zostanie samochód kupiony :)
Dacia dla Przyjaciół na zakup nowego auta - Gwarancja 4 Lata i pakiet EASY SERVICE za 99 zł
Oferta jest ważna do 31.12.2017r
Moje autko kupowałem u Zięby w Katowicach, serwisuje cały czas w Wieliczce Auto Spektrum ze względu na miejsce zamieszkania.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum