Tyle że mówimy o płycie Dustera - ani to dobre, ani spełniające swoje zadania.
Pozwolę sobie mieć inne zdanie.
Jeśli mi pozwolisz na to samo, to nie ma sprawy.
Twoje zdanie coś znaczy w kontekście ilości wyprodukowanych i sprzedanych egzemplarzy Dacii (w ogóle bo to ta sama płyta) a także aut Dacii pod innymi markami w tym Renault i Nissan?
Marka: Kia
Model: Sportage
Silnik: 1.7 crdi 115 KM
Rocznik: 2014 Pomógł: 8 razy Dołączył: 27 Paź 2013 Posty: 3019 Skąd: Poznań
Wysłany: 2017-12-21, 19:23
ryjas napisał/a:
Cav napisał/a:
Marek1603 napisał/a:
Cav napisał/a:
Pozwolę sobie mieć inne zdanie.
Jeśli mi pozwolisz na to samo, to nie ma sprawy.
Twoje zdanie coś znaczy
Dla mnie cokolwiek znaczy tylko ono.
Twoje nie znaczy kompletnie nic.
ryjas napisał/a:
w kontekście ilości wyprodukowanych i sprzedanych egzemplarzy Dacii (w ogóle bo to ta sama płyta) a także aut Dacii pod innymi markami w tym Renault i Nissan?
Jedz gó..o - miliony much nie mogą się mylić.....
A cena czyni cuda, ale nic nie zmienia w kategorii jakości.
Ostatnio zmieniony przez Cav 2017-12-21, 19:30, w całości zmieniany 2 razy
Marka: Dacia
Model: Duster II Techroad
Silnik: 1.6 4WD
Rocznik: 2019 Pomógł: 3 razy Dołączył: 26 Maj 2015 Posty: 402 Skąd: Bielsko-Biała
Wysłany: 2017-12-22, 12:52
Cav napisał/a:
Owszem.
Samochody współcześnie robi się tak, aby były małe na zewnątrz, a duże w środku.
Duster przez płytę jest skonstruowany dokładnie odwrotnie.
Tak się robiło auta 50 lat temu.
Marka: Citoren
Model: Berlingo
Silnik: 1.6 VTI
Rocznik: 2011
Wersja: [Inna].[nie dotyczy] Pomógł: 35 razy Dołączył: 22 Maj 2009 Posty: 4270 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2017-12-23, 01:05
Chwalą testerzy nowego dustrera za dużo lepsze niż poprzednie wersje wyciszenie. Przyjrzałem się na filmach kabinie, wygląda jakby miała grubszą tapicerkę wewn. Nie wiem, czy to tylko uszczelnienia i wyciszenia czy miejsce na poduszki kurtynowe. Poczekam na własne spostrzeżenia jak tylko będzie możliwa jazda próbna.
Byłam w Manufakturze (Łódź). Niczego nowego się nie dowiedziałam. Pokaz 3D nic nie wnosi. Jedyna wiadomość to, że w połowie lutego będą pierwsze auta w salonach.
A propos pokazu 3D, pozostawię tu w załączeniu zeskanowany akapit z ostatniej strony ulotki pozyskanej na tej prezentacji - deklaracja polityki cenowej.
Marka: brak
Model: brak
Silnik: brak
Wysłany: 2017-12-28, 13:47
Teraz zauważyłem, że Duster choć ma taką samą kierownicę, to posiada więcej przycisków funkcyjnych w porównaniu do Laureata którego widziałem w salonie (po 2 przyciski na stronę), w Loganach też można je mieć przy jakimś wyposażeniu dodatkowym, czy to exclusiv dla nowego Dustera?
W Zabrzu u Dąbrowskich już można zobaczyć, cen dalej nie ma ale fajny jest. Na media naw cały czas świeci się godzina i temp. po wejściu w nią tam jest podane średnie spalanie chwilowe i tak dalej, klasyczny licznik się nie zaświecił nie wiem czemu może tak ma byc ale dziwne to trochę by było, drzwi fajnie się zamykają, ogólnie robi fajne wrażenie do jazd maja mieć samochód w połowie stycznia /
Ostatnio zmieniony przez wat 2017-12-29, 19:27, w całości zmieniany 1 raz
Marka: Kia
Model: Sportage
Silnik: 1.7 crdi 115 KM
Rocznik: 2014 Pomógł: 8 razy Dołączył: 27 Paź 2013 Posty: 3019 Skąd: Poznań
Wysłany: 2017-12-30, 07:41
wat napisał/a:
W Zabrzu u Dąbrowskich już można zobaczyć, cen dalej nie ma ale fajny jest. Na media naw cały czas świeci się godzina i temp. po wejściu w nią tam jest podane średnie spalanie chwilowe i tak dalej, klasyczny licznik się nie zaświecił /
W Zabrzu u Dąbrowskich już można zobaczyć, cen dalej nie ma ale fajny jest. Na media naw cały czas świeci się godzina i temp. po wejściu w nią tam jest podane średnie spalanie chwilowe i tak dalej, klasyczny licznik się nie zaświecił /
Potwierdzam, byłem dzisiaj i obejrzałem. Mi się bardzo podoba, szczególnie ten nowy kolor.
... klasyczny licznik się nie zaświecił nie wiem czemu może tak ma byc ale dziwne to trochę by było...
A czemu ma się zaświecać po otwarciu drzwi? Zaświeca się po włączeniu zapłonu i do tego wskazówki biegną do końca skali i z powrotem. Z innych ciekawostek - dzienne ledy przygasają przy włączaniu kierunku.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum