Wgraj wersję standardową softu i zobacz czy się coś poprawiło .
Uwolnienie nie zmienia ustawień ( konfiguracji) części audio. Ale każda operacja na plikach Windowsa może zmienić pliki konfiguracyjne bo to tylko windows.
Jeśli wcześniej było dobrze a teraz jest źle to znaczy że zmieniła Ci się konfiguracja - na razie mam na to tylko jeden sposób - dokonuje zmian plików konfiguracyjnych ale nie jest to rzecz która mogę zrobić zdalnie - muszę mieć MN na stole i dokonując zmian bajt po bajcie próbować znaleźć prawidłowe ustawienia dźwięku.
Chociaż z moich doświadczeń najczęstsza przyczyną ( podstawową jest źle ustawiony - skierowany mikrofon ) w obudowie .
Marka: Dacia
Model: Lodgy
Silnik: 1.5 110 hp
Rocznik: 2013
Wersja: Prestige 7 os. Pomógł: 58 razy Dołączył: 15 Wrz 2013 Posty: 2955 Skąd: Romilly sur Seine/Siemianowice Sl.
Wysłany: 2018-02-03, 16:31
To zobacz co nabrojiles. Ja mam dwa uwolnione dzialaja idealnie.
Co moge ci polecic to daj gabke (zwykla) nad mikrofon upchnij ciasno bedzie duza poprawa dzwieku dla rozmowcy.
_________________ Rzeczy niemozliwe robie od reki, a na cuda trzeba dzien poczekac.
Tyle że to z zasady nic nie daje bo nie jest to problem systemu ( wg mojej wiedzy) ale raczej konfiguracji fabrycznej . Musiałbyś się u mnie pojawić najlepiej z samochodem i zobaczymy czy wgranie innych scenariuszy dźwiękowych coś pomoże
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum