a to "chamy" toż to to czego mi najbardziej brakowało!
Ps. może jakiś "techniczny' kolega ogarnie sposób czy i jak te nowe siedzenia zamocować w starszych budach. Tyle ze nawet jeśli dasię to kupno samych tych siedzeń będzie raczej trudne.
Ostatnio zmieniony przez kamimar 2018-02-23, 15:21, w całości zmieniany 1 raz
Marka: DACIA
Model: Sandero Stepway
Silnik: TCe 90
Rocznik: XII 2017
Wersja: Outdoor Pomógł: 117 razy Dołączył: 01 Cze 2017 Posty: 3952 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2018-02-23, 15:51
Dziwna polityka... W innych markach z tej okazji nazwali by to co najmniej face-liftingiem modelu i ogłosili jako rewolucję. A tu... cisza... Oficjalne zdjęcia wszędzie nadal pokazują pojedynczą kanapę.
Różnica chyba głównie w zawiasach, bo tylny uchwyt pozostał pojedynczy na środku?
Ostatnio zmieniony przez Dymek 2018-02-23, 15:54, w całości zmieniany 1 raz
Przejrzałem na otomoto zdjęcia daciek z 2018, na żadnym zdjęciu nie ma takich siedzeń. Opcja albo loteria co się komu dostanie:) A już dawno powinno być standardem.
Nie, zmiana od marca, jak się dowiedziałem - dlatego do tej pory nikt nie widział, nie słyszał i nie wiedział... Oficjalna premiera najprawdopodobniej zatem na autosalonie w Genewie.
Dostępna w sieci dokumentacja techniczna też jest już stara, z października 2017, i w opcjach nie ma nigdzie wyboru osobnych siedzeń. Natomiast przeglądając ręcznie katalog z ilustracjami rzeczywiście znalazłem już rysunki części składowych.
kamimar napisał/a:
czy i jak te nowe siedzenia zamocować w starszych budach
Wszystko się da, ale w tym przypadku będzie wymagana spawalnicza metaloplastyka, bo w przeciwieństwie do logana MCV I mocowania nie są przykręcane śrubami.
Marka: jeszcze nie
Model: DUSTER?
Silnik: 1,6 ?
Wysłany: 2018-02-24, 10:14
W obecnym cenniku na stronie 3 jest już to opisane:
"Kanapa trzeciego rzędu siedzeń z oparciem składanym w układzie 1/2 i
możliwością złożenia do pionu lub wyjęcia pojedynczo(wersje 7-miejscowe)"
W poprzednim cenniku było:
"Kanapa trzeciego rzędu siedzeń z oparciem składanym w układzie 1/1 i
możliwością złożenia do pionu lub wyjęcia (wersje 7-miejscowe)"
Może się wstydzili że tak późno wpadli na ten pomysł i dlatego nie trąbili o tym głośno
W cenniku na 2018 nie ma już wersji outdoor , pakietów żeby w to doposażyć auto też już nie ma.
Nieznane są wyroki producenta. Dał jedno zabrał drugie.
Ostatnio zmieniony przez Joozwa 2018-02-24, 11:45, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum