Witam serdecznie chcialem sie pochwalic ze dzis wlasnie poszla zaliczka na MCV :) teraz czekam z niecierpliwoscia na odbior autka :)
Pozdrawiam i niebawem juz jako 100% forumowicz daciowy :)
_________________ Przede wszystkim przestronnosc w aucie co dajeLodgy i MCV w dobrej cenie ;)
Stan licznika 115,000 i koniec
Lodgy 120000km i rośnie
hmmm
Arctica 7 os 15dci 85km
poduszki boczne
rolet
póleczka
lakier metalic
hak
alarm
dywaniki
jak dostane to opowiem jak go zamawialemi odbieralem wesolo bylo jak do tej pory
_________________ Przede wszystkim przestronnosc w aucie co dajeLodgy i MCV w dobrej cenie ;)
Lodgy 120000km i rośnie
Raczej dobra cena (mamy podobne modele). A co z ubezpieczeniem? Jeżeli do tej kwoty musisz doliczyć jeszcze ubezpieczenie, to biorąc pod uwagę to, że mniej kosztowała Cię klimatyzacja (ja musiałem dopłacić 4 tys.) utargowałeś 1 tys. zł więcej ode mnie (ja urwałem z ceny ponad 4 tys zł).
no ubezpieczenie dodatkowo niestety.
Ale ceny nie dalo sie wziasc juz zmniejszyc wiecej to byl max
Ale jeszcze rozmawialem to dodatkowo zamontuja mi moj sprzet grjacy w aucie z free :)
mam pytanko ile jest miejsc na glosniki bo przyznam sie ze nie sprawdzalem tego w mcv ? ;)
Lodgy 120000km i rośnie
Marka: Dacia
Model: Lodgy
Silnik: 1.6 SCe 110 LPG
Rocznik: 2018
Wersja: Laureate Plus 7 os. Pomógł: 8 razy Dołączył: 31 Mar 2008 Posty: 1105 Skąd: Gdańsk
Wysłany: 2008-09-20, 22:17
Pytanie jakie zostały głośniki bo w drzwi wchodzą tylko 13 cm (specjalny kosz plus otwory w blasze), nie ma tam nawet jakoś specjalnie zakombinować z większymi.
Marka: Dacia
Model: Lodgy
Silnik: 1.6 SCe 110 LPG
Rocznik: 2018
Wersja: Laureate Plus 7 os. Pomógł: 8 razy Dołączył: 31 Mar 2008 Posty: 1105 Skąd: Gdańsk
Wysłany: 2008-09-21, 20:06
A tak moim zdaniem i to zdanie nie musi się nikomu podobać, to wyjmowanie głośników ze starego auta jest totalnym bezsensem, często i gęsto do następnego auta nie pasują (do Palio musiały być mało głębokie), lub można zamontować w nowym aucie lepsze głębsze (tak jak w przypadku logana). Głośniki ze starego auta mają po ileś tam lat i jak nie są cudem techniki to są już zużyte drganiami swoimi i samochodu, porozklejane wilgocią a gąbki i gumy sparciałe od temperatury. Poza tym coraz nowsze generacje charakteryzują się coraz większą mocą, lepszym pasmem przenoszenia i coraz niższą ceną (całkiem dobre i markowe głośniki można kupić juą poniżej 100 PLN). Do tego wszystkiego dorzucę frustrację nowego właściciela naszego starego auta, bo on sobie myśli o starym właścicielu mniej więcej tak "wyjął te głośniki, położył w szafie bo mu nie pasowały do nowego i po co on to zrobił, a ja muszę do tego starego auta kupić nowe głośniki" ominęłem przy okazji wszystkie słowe które mu się bezwiednie rzuciły.
Ja sprzedałem w swojej karierze 3 auta - każde z radiem i głośnikami
Z tych 6 "sprzętów" jedno radio i jeden komplet głośników były z "wyższej" półki. Teraz w Dacii trochę się uwsteczniłem w jakości sprzętu grającego (chociaż nie jest najgorzej), ale może z czasem ...
Te pasnowie no nie dolujcie mnie ja mam radio cd/dvd razem z tv oraz glosniczki JBL !- chyba to jest jedna z lepszych marek
To nie sprzedam ich bo graja super i nie sa wyjechane .
Lodgy 120000km i rośnie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum