Byłem u Pietrzaka i nie narzekam, szybko i sprawnie - generalnie (dotyczy wszystkich warsztatów) zależy na jakiego mechanika trafisz i w jakim będzie nastroju
Serwis podlega ocenie. Jesli cos Ci nie pasuje to masz mozliwosc wypowiedzenia sie. Ja czekam na ankiete po wizycie. Swoje spostrzezenia mam. I je opisze.
Marka: Dacia
Model: Dokker
Silnik: 1.6 MPI 84 KM
Rocznik: 2014
Wersja: Ambiance Plus Pomógł: 55 razy Dołączył: 22 Lut 2015 Posty: 1601 Skąd: Lędziny
Wysłany: 2018-04-09, 20:30
Byłem na pierwszym przeglądzie u Pietrzaka w Świętochłowicach, ludzie tam mieli miny jakby pracowali za karę i w ogóle po ch#* przylazłeś i coś mi urwali w pokrywce filtra kabinowego ale pomijając to to ok. Następne dwa przeglądy u Zięby na Kościuszki -no tam to ludzie zupełnie inni, mili, pomocni, uśmiechnięci. Nie wiem czy tak muszą czy sami od siebie, nieważne. Serwis podobnie, poprostu robią swoje, problemów żadnych. Ceny w obu na podobnym poziomie czyli kosmos xD 2-3 stówki można urwać jak ma się swoje tajle i tak też robię.
Ostatnio zmieniony przez arczi_88 2018-04-09, 20:30, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum