problem jest taki że mi ten rysunek w pozycji uwierzytelnienie nie wyświetla się, a próbowałem się rejestrować przez Firefox, Microsoft Edge i przeglądarkę w telefonie. Także nie mogę jej rozwiązać bo nie wyświetla się rysunek :(
_________________ Autko do jeżdżenia - zużycie poglądowe dla zainteresowanych: 1.6 SCe 115 KM
spróbowałem się zarejestrować i tak to wygląda - nie widać żadnego "zadania" w uwierzytelnianiu do wykonania by wpisać jego "wynik" w pole. Chrome, wyłączony ad-block uruchomiona java.
Mam już dwa zgłoszenia/informacje tego faktu - moje niech będzie trzecie.
Poza tym trochę literówek jest w opisie co trzeba wykonać aby się "uwierzytelnić":
Cytat:
W karzdej z cztereh gróp polic elemelementy w jednym koloże i wpiś ctery cyfery (:
Czy to nie jest efekt ostatniego problemu z kodowaniem znaków?
Marka: DACIA
Model: Sandero Stepway
Silnik: TCe 90
Rocznik: XII 2017
Wersja: Outdoor Pomógł: 117 razy Dołączył: 01 Cze 2017 Posty: 3951 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2018-04-25, 09:49
Skoro rzecz nie do naprawienia, to niniejszym wątek Powitania można usunąć. W związku z sytuacją, nikt nowy się już nie zarejestruje. Ostatni nowy wpis jest z 31.03.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum