Marka: Dacia
Model: Duster 2 / VW Polo
Silnik: 1.6 SCe / 1.2
Rocznik: 2018 / 2002 Pomógł: 3 razy Dołączył: 15 Maj 2018 Posty: 236 Skąd: Gdańsk
Wysłany: 2018-05-15, 15:31 Duster II - rodzaj wyświetlacza komputera
Orientuje się ktoś od czego zależy jaki rodzaj wyświetlacza komputera zamontowany jest w nowym dusterze? Dziś wsiadłem w salonie do dwóch dusterów, oba były w wersji Comfort i jeden miał czarny duży ekran, a drugi o połowę mniejszy niebieski. Ten z czarnym był lepiej doposażony (m.in. automat). Jednak oba miały standardowe radia, a nie nawigacje.
Swojego Dustera Comfort odbieram w połowie czerwca i teraz mam zagwozdke jaki wyświetlacz będę miał. Wiem że wieszają się oba, ale ten czarny zdecydowanie lepiej wygląda.
Mialem podobna zagwozdke, ale okazalo sie ze na szczescie mam ten czarny duzy wyswietlacz. Duster 1.6 oczywiscie manual z pakietem z radiem dotykowym.
Mozliwe ze niebieski wyswietlacz nie trybi z automatem, dlatego do automatu czarny wkladaja zamiast niebieskiego nawet jesli nie ma dotykowego radia.
Ostatnio zmieniony przez pan_dziobak 2018-05-17, 00:33, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum