Wysłany: 2018-07-09, 12:25 Czesc czolem Lodgy sobie fundnalem:)
Hejka, w ubiegly czwartek zamowilem u Zieby w Katowicach Lodgy w Stepwayu, niebieski Azurite. Potworny 1.6 wolnossak bedzie musial dzielnie walczyc pod maska rumuneczki:) z wyposazenia dodatkowego ma kamere cofania i kolo zapasowe. Szkoda ze nie ma przyciemnianych szyb do wyboru, salon zyczy sobie 700zl gdybym sie decydowal. Odbior poczatek wrzesnia, auto bylo juz w kolejce produkcyjnej stad termin znosny.
Pozdrawiam :)
Marka: była Dacia
Model: był Duster 4x4 szary bazalt
Silnik: był 1,6 16v
Rocznik: był 2012
Wersja: Laureate Plus Pomógł: 53 razy Dołączył: 12 Paź 2011 Posty: 3867 Skąd: Włodawa
Gratuluję wyboru. Może uda się odebrać przed zlotem ogólnopolskim. Ja tak miałem z dusterem. Miał być na druga połowę września, a przyszedł przed samym zlotem. W czwartek rano odbierałem.
Właśnie przeczytałem i dlatego się poprawiłem. Zapisałem się dopiero pierwszy raz do jakiegokolwiek forum, więc muszę się jeszcze trochę podszkolić. Nie wiem tylko czy pierwszego posta skasować czy może sobie wisieć. Dziękuję za przyjęcie i pozdrawiam.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum