Witam.
Jestem na forum po raz pierwszy,poczytałem już troche wątków,ale na interesujące mnie pytania nie znalazłem odpowiedzi.Otóż chodzi mi o to czy wersja 9.1.3 może być uwolniona lub czy modyfikację media@pik można wgrać na tą wersję.
Ostatnio zmieniony przez piter69pan 2018-07-27, 19:15, w całości zmieniany 1 raz
Marka: Dacia
Model: Duster
Silnik: 1.5 dCi 110 KM EDC
Rocznik: 2018
Wersja: Prestige Pomógł: 24 razy Dołączył: 27 Cze 2018 Posty: 1560 Skąd: WE, WPR
Wysłany: 2018-08-15, 21:25
Fajna rzecz, ale u mnie nie przejdzie. Ja mam z lewej strony jeszcze panel do wyboru kamery i jak bym miał jeszcze panel z wizualizacją czujników po prawej, to na sam obraz z kamery byłoby mało miejsca.
_________________ EDC - Ekonomiczny Duster Codziennie. Psycho the rapist
Marka: Renault
Model: Captur
Silnik: 0,9
Rocznik: 2017 Pomógł: 7 razy Dołączył: 24 Lip 2018 Posty: 382 Skąd: Śląsk
Wysłany: 2018-08-15, 22:05
Teraz jeszcze sprawdziłem bez wyłączania czujników i wyświetla mi ustawienia kamery na obrazie z kamery a obok czujniki z autkiem. Przy wyłączonych czujnikach obraz jest na całym ekranie a opcje ustawień kamery wyświetlają się jakby pip w obrazie. W poprzednim poście źle napisałem.
Ostatnio zmieniony przez gggg 2018-08-15, 22:34, w całości zmieniany 2 razy
Nie wiem jak w Renault - jak pokazują koledzy im to działa. W Dacii przy fabrycznie montowanych czujnikach - nie ma możliwości ich wizualizacji. Nikt tego nie potwierdził ale u mnie tej funkcji po uruchomieniu w MNEvo brak mimo zamontowanych fabrycznie czujników Dacii.
_________________ Autko do jeżdżenia - zużycie poglądowe dla zainteresowanych: 1.6 SCe 115 KM
Rozumiem, że opcja ta działa tylko i wyłącznie z czujnikami fabrycznymi lub montowanymi w ASO przez Renault/Dacia
Tylko z czujnikami które maja podłączenie do sieci CAN , a wg mojej wiedzy tylko fabryczne czujniki w CLIO IV , fabycznie wyposażone w MNEvo a ten moduł jest montowany wyłącznie w wersjach Dacii Duster II przy wyborze tego w chwili konfiguracji. Żadne dokładane przez ASO nie mają podłączenia do sieci CAN ( ale mogę się mylić )
Marka: Renault
Model: CLIO IV
Silnik: 1.2
Rocznik: 2013 Pomógł: 1 raz Dołączył: 26 Maj 2014 Posty: 178 Skąd: Polska
Wysłany: 2018-08-16, 18:55
To jest podobnie jak z funkcją 4x4.
W Clio, moduł jej nie ma, bo to nie jest terenówka a w Capturze dodali
i można to sobie uruchomić chyba od wersji 8.0.5.
Możliwe że jest również taka możliwość w Daci Stepway.
Bo Duster ma, jeśli się nie mylę.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum