Marka: brak
Model: brak
Silnik: brak
Wysłany: 2018-08-28, 21:42
Gość jest niewiarygodny, spodziewałem się Taty która zniknęła z polskiego rynku bo po 2-3 latach rdzewiały i poszła fama że nie kupować (zabezpieczenie antykorozyjne było za dodatkową opłatą, a jak to u polskich januszy bywa, brali wersje podstawowe). A tutaj Dacia numer #1, których to zardzewiałych jeszcze nie widziałem.
Zresztą, za Tatą na drugim miejscu Mercedesy okulary czy jak je zwano a na trzecim Ford Ka.
Gość jest niewiarygodny, spodziewałem się Taty która zniknęła z polskiego rynku bo po 2-3 latach rdzewiały i poszła fama że nie kupować (zabezpieczenie antykorozyjne było za dodatkową opłatą, a jak to u polskich januszy bywa, brali wersje podstawowe). A tutaj Dacia numer #1, których to zardzewiałych jeszcze nie widziałem.
Zresztą, za Tatą na drugim miejscu Mercedesy okulary czy jak je zwano a na trzecim Ford Ka.
Przecież mówili, że ten "ranking" jest na podstawie ich doświadczeń. Swoją drogą znajomy ma Logana 1 chyba sprzed 2010 (nie pamiętam dokładnie rocznika) i faktycznie gnije mu jak cholera.
Marka: DACIA
Model: Sandero Stepway
Silnik: TCe 90
Rocznik: XII 2017
Wersja: Outdoor Pomógł: 117 razy Dołączył: 01 Cze 2017 Posty: 3951 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2018-09-04, 08:29
przemoc84 napisał/a:
Matiz :) progi i nadkola po max 4latach od zakupu już były rude :)
Widzisz- tak się kształtuje opinie a przypadki są skrajne...
Mój Matiz w tym roku zaliczy 12 lat- ani progom, ani nadkolom nic nie dolega. Ruda napoczęła jedynie jedne drzwi, które były wymieniane na nowe po kolizji w 2008r i są o 2 lata młodsze od całości.
Złego słowa nie powiem na jakość blach i zabezpieczenia fabrycznego w FSO w 2006 roku.
Ostatnio zmieniony przez Dymek 2018-09-04, 08:29, w całości zmieniany 1 raz
Matiz :) progi i nadkola po max 4latach od zakupu już były rude :)
Widzisz- tak się kształtuje opinie a przypadki są skrajne...
Mój Matiz w tym roku zaliczy 12 lat- ani progom, ani nadkolom nic nie dolega. Ruda napoczęła jedynie jedne drzwi, które były wymieniane na nowe po kolizji w 2008r i są o 2 lata młodsze od całości.
Złego słowa nie powiem na jakość blach i zabezpieczenia fabrycznego w FSO w 2006 roku.
ja miałem z 1998r i moje dopiero trafiło jakoś w 2010 (miałem go od 2008 wcześniej dziadek garażował i mało jeździł) ale na Team IKM sporo było o tym pisania na zasadzie TTTM
Marka: była Dacia
Model: był Duster 4x4 szary bazalt
Silnik: był 1,6 16v
Rocznik: był 2012
Wersja: Laureate Plus Pomógł: 53 razy Dołączył: 12 Paź 2011 Posty: 3867 Skąd: Włodawa
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum