Czy zewnętrzne klamki drzwi w DD2 są takie same w wersji ESSENTIAL jak w COMFORT.
Chodzi mi o materiał wykonania w tańszej opcji są czarne a wyższej w kolorze nadwozia.
Czarne według mnie szpecą przy jaśniejszym kolorze auta. Czy one są identyczne i można je pomalować u lokalnego lakiernika?
Ale, przecież do malowania i tak trzeba je przygotować, więc struktura nic nie przeszkadza. Robi się wygładzanie papierami , najlepiej wodnymi, potem wyrównanie specjalną szpachlą i podkładem do plastiku i dopiero na to idzie lakier.
I o to mi chodziło. Jeszcze dopytam znajomego lakiernika.
jammo napisał/a:
Ale, przecież do malowania i tak trzeba je przygotować, więc struktura nic nie przeszkadza. Robi się wygładzanie papierami , najlepiej wodnymi, potem wyrównanie specjalną szpachlą i podkładem do plastiku i dopiero na to idzie lakier.
Lakier kupię za stowkę plus za pryśnięcie. Nie wiem czy demontaż i montaż używanych będzie tańszy. Do tego dopasujesz kolor używanych do swojego koloru auta?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum