A ja mam problem bo podarowałem voucher osobie która zrealizowała go na przełomie grudnia i stycznia a ja do tej pory nie mam zwrotnego... Od poniedziałku walczę ale nic to nie daje, czatowałem, dzwoniłem na infolinię i niby zajmują się sprawą ale dziś piątek a efektów nie widać. Miał ktoś taki przypadek albo wiecie może jak to załatwić?
Jeżeli wiesz w którym salonie zrealizowano twój voucher, kto go zrealizował to zadzwoń do tego salonu, proś sprzedawcę który prowadził transakcję sprzedaży (poproś osobę która realizowała o jego imię i nazwisko). Ja miałem podobnie, miesiąc od realizacji i nic. Pomógł mi sprzedawca w moim przypadku był to salon w Warszawie. W ciągu nie całych 24H miałem voucher na koncie My Dacia. Sprzedawca interweniował w centrali. Potem już było z górki.
No właśnie sprzedawca u którego kupowałem auto to ten sam u którego realizował obdarowany a więc kobitka zna sprawę a mimo wszystko mówi, że mimo zgłoszenia przez nią gdzieś wyżej, nic się nie dzieje.
A więc sprawa rozwiązana, mam już voucher! Załatwiłem to sam, babka z salonu tak stwierdziła Kolejna pogadanka pospieszająca na czacie plus złożenie reklamacji mailem z powołaniem się na regulamin promocji i ogólnie trochę szumu chyba zadziałały. Tak więc trzeba walczyć samemu, na salon nie ma co liczyć... przynajmniej w moim przypadku.
Witam.
Czy ktoś może słyszał jakieś plotki co będzie z voucherami po 31 stycznia 2019?
Podpisałem zamówienie na dustera z odbiorem na kwiecień 2019 i zastanawiam się czy ja otrzymam 3szt voucherów dla przyjaciół ;)
Mogą przedłużyć tą promocję z voucherami na akcesoria, ale również może być wprowadzona inna promocja dla nowo kupujących np. jakieś promocyjne ubezpieczenia lub jakieś pakiety serwisowe, a może nie być nic. Niestety , ale dowiesz się o tym dopiero w lutym.
Marka: Dacia
Model: LOGAN pick-up+Duster 2
Silnik: oba 1.5 dCi
Rocznik: 2011 i 2018 Pomógł: 9 razy Dołączył: 28 Wrz 2010 Posty: 747 Skąd: warmia i mazury
Wysłany: 2019-01-26, 10:06
co do promocji - ponoć będzie wiadomo coś w marcu/kwietniu-nie pytajcie gdzie zasłyszałem i czy to pewne.
Co do realizacji kuponów to po ponad 2 miesięcznych bojach udało się infolinii odblokować mój trzeci voucher na te akcesoria i wczoraj kolega go zrealizował.
Niestety dziś dzwoniąc do tego delaera usłyszałem żeby zadzwonić w poniedziałek bo kobitka przy tym nie robi a nikogo nie ma ;(
To że mam wiedzieć kto kupił/zamówił auto (wpłacił zaliczkę), kiedy i jakie autko to wiem.
Natomiast z infolinii dacii dowiedziałem się ciekawostki - voucher jest na akcesoria dacii - nie powiedziane do jakiego modelu - może ktoś to potwierdzić?
Mnie to ucieszyło bo do dustera nie ma nic ciekawego w katalogu akcesoriów w tej cenie ale jest w katalogu do dacii logan pickup którą też mam od nowości za 980zł bez wiązki do ściągnięcia z magazyny z zagranicy (6001998230). Półautomatyczny hak.
Pytanie - przejdzie odbiór rzeczy do logana gdzie voucher był od dustera? Oba na mnie? Sprawdzał ktoś?
Powinno przejść ale to wszystko zależy chyba od salonu. Ja realizowałem w Tandem Częstochowa i bez problemu nabyłem w ramach vouchera nakladki progowe do tylnych drzwi do Sandero/Logan.
Jammo na 6 stronie w moim wątku masz zdjęcia jak to potencjalnie może wyglądać. Nakładki muszą być w tej części progu bo od strony koła jest on profilowany po owalu. A w tym miejscu gdzie przechodzą nogi jest płasko. Nakładka ma jakieś 20 cm długości i 5 szerokości, chyba gumowa a wierzch ma taką fakturę schodków . Ja swoich jeszcze nie przykleiłem bo jak przymierzałem było jakieś -8. Montaż zalecany w temperaturze 18 stopni. Klejone są na paski żelowe. Mi one pasują i będę je montował jak zrobi się ciepło. Kosztowały jakieś 130 zł ale były na voucher i warto było zaryzykować decydując się na nie.
Model: LOGAN pick-up+Duster 2
Silnik: oba 1.5 dCi
Rocznik: 2011 i 2018 Pomógł: 9 razy Dołączył: 28 Wrz 2010 Posty: 747 Skąd: warmia i mazury
Wysłany: 2019-01-27, 15:03
KliPer napisał/a:
Powinno przejść ale to wszystko zależy chyba od salonu. Ja realizowałem w Tandem Częstochowa i bez problemu nabyłem w ramach vouchera nakladki progowe do tylnych drzwi do Sandero/Logan.
No to mnie pocieszyłeś, jutro pewnie będę próbował.
Marka: DACIA
Model: Sandero Stepway
Silnik: TCe 90
Rocznik: XII 2017
Wersja: Outdoor Pomógł: 117 razy Dołączył: 01 Cze 2017 Posty: 3956 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2019-01-28, 10:05
Nikita_Bennet napisał/a:
KliPer napisał/a:
No to mnie pocieszyłeś, jutro pewnie będę próbował.
Potwierdzam na 100%- nie ma znaczenia od jakiego modelu bierzesz akcesoria i nie ma to żadnego powiązania z modelem jaki masz.
KliPer napisał/a:
Nakładka ma jakieś 20 cm długości i 5 szerokości, chyba gumowa a wierzch ma taką fakturę schodków . Ja swoich jeszcze nie przykleiłem bo jak przymierzałem było jakieś -8. Montaż zalecany w temperaturze 18 stopni. Klejone są na paski żelowe.
Jest to zdecydowanie plastik (twardy) a nie guma, dodatkowo powierzchnia jest błyszcząca (nie wiem kto to wymyślił a na fotkach w katalogach wyglądały na matowe).
W każdym razie po roku nie udało mi się tego zarysować. Przednia wygląda jak poniżej:
Progowa_przod_Sandero.jpg
Plik ściągnięto 30 raz(y) 185,99 KB
Ostatnio zmieniony przez Dymek 2019-01-28, 10:14, w całości zmieniany 1 raz
rysiek223 [Usunięty]
Wysłany: 2019-01-30, 19:31
Przedłużono ważność vouchera DACIA DLA PRZYJACIÓŁ - VOUCHER 800 ZŁ ZA POLECENIE PRZYJACIELA do 28.02.2019, natomiast voucher do przekazania przyjacielowi bez zmian do 31.01.2019
ta 1 wiadomość mnie bardzo cieszy, bo wczoraj przypomniałem sobie że mam 1 do realizacji, czekam na to aż "Reno" jak to Pan z salonu napisał potwierdzi wszystko
_________________ jednoosobowy SANDERO OFF ROAD TEAM POLAND
właśnie zrealizowałem ostatni voucher dla polecającego, trwało to dość długo "Renault musi potwierdzić w systemie" po wymianie @ z salonem dowiedziałem się
Cytat:
Cała sprawa ma związek z fałszowaniem Voucherów i wnoszeniem nieprawdziwych danych do systemu. Reno jako płatnik vouchera zorientował się w nieprawidłowościach i uszczelnia system .
ważne że się mi udało w pełni wykorzystać program do doinwestowania w wyposażenie Sandry :)
_________________ jednoosobowy SANDERO OFF ROAD TEAM POLAND
Voucher zwrotny wykorzystałem 7 lutego i w tym dniu wydrukowałem ze swojego konta na My Dacia, te vouchery mają ważność do końca lutego. Może, to info się komuś przyda.
Model: Journey
Silnik: 1,2 TCe
Rocznik: 2025 Pomógł: 10 razy Dołączył: 17 Sie 2011 Posty: 814 Skąd: ŚLĄSK
Wysłany: 2019-02-14, 10:23
Ważność voucherów skończyła się 31 stycznia - jeśli chodzi o osoby, które przekazują dla przyjaciół. Natomiast ważność przekazanych dla przyjaciół jest przedłużona chyba do końca lutego stąd osoby, które mają nowy samochód ni mają żadnych ofert. Ponoć ma być jakaś nowa "akcja promocyjna".
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum