Mowimy o tym przycisku nr 20 czy pozostalych? Bo nowe Dustery maja ten przycisk na kierownicy nawet jak wychodzily z mne2, a cala reszta je na tym osobnym joysticku pod prawa reka do sterowania, no ale jakby nia patrzec to przyciski sa.
Czy aktualny posiadacz mne3, moglby wrzucic zdjecie swojej kierownicy? Bo czuje ze bedzie taka sama jak w Dusterach z mne2, ale moze sie myle...
Marka: Renault
Model: Captur
Silnik: 0,9
Rocznik: 2017 Pomógł: 7 razy Dołączył: 24 Lip 2018 Posty: 382 Skąd: Śląsk
Wysłany: 2019-02-05, 16:27
Dzięki za info Paul7. U mnie w Capturze mam tak samo jak alhaz tzn. przycisk 20 i reszta 5 przycisków plus rolka w pilocie. Czyli mam wszystko. Tylko jeszcze nowego radyjka brak🤔
Moja kierownica wyglada dokladnie tak samo, a mam Dustera z 2018 z MNE2, wiec wychodzi na to ze jesli kostki pasuja powinno byc dobrze. Jutro zadzwonie do mojego serwisu znowu czy maja juz info po ile nowe MediaNav :D
Moja kierownica wyglada dokladnie tak samo, a mam Dustera z 2018 z MNE2, wiec wychodzi na to ze jesli kostki pasuja powinno byc dobrze. Jutro zadzwonie do mojego serwisu znowu czy maja juz info po ile nowe MediaNav :D
U mnie w DD z MNE2 z grudnia - wszystkie przyciski dokładnie takie same.
Też wysłałem pytanko do swojego sprzedawcy - wisi mi małą przysługę, więc może się czegoś dowie wewnętrznie.
U mnie w DD z MNE2 z grudnia - wszystkie przyciski dokładnie takie same.
Też wysłałem pytanko do swojego sprzedawcy - wisi mi małą przysługę, więc może się czegoś dowie wewnętrznie.
p,paw
Daj znać bo u mnie tak samo jak 1,5 miesiąca temu "nic nie wiedzą" - eh... :D
Marka: DACIA
Model: Sandero Stepway
Silnik: TCe 90
Rocznik: XII 2017
Wersja: Outdoor Pomógł: 117 razy Dołączył: 01 Cze 2017 Posty: 3968 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2019-02-06, 13:30
pawelg napisał/a:
Tak przy okazji sprawdziłem DAB u siebie - w Wawie 12 dostępnych stacji (przy czym to głównie kanały PR i testowe PR)
Bo tylko Polskie Radio nadaje w DAB na poważnie. Nadawanie ogranicza się przeważnie jedynie do większych miast. Co więcej- żadna duża stacja komercyjna jak dotąd nie była zainteresowana i nie deklarowała na skalę ogólnopolską nadawania w DAB w najbliższej przyszłości. Czyli system DAB istnieje w Polsce tylko "teoretycznie".
Ostatnio zmieniony przez Dymek 2019-02-06, 13:38, w całości zmieniany 2 razy
Marka: Renault
Model: Captur
Silnik: 0,9
Rocznik: 2017 Pomógł: 7 razy Dołączył: 24 Lip 2018 Posty: 382 Skąd: Śląsk
Wysłany: 2019-02-06, 16:04
Ja bym to określił, że jest w powijakach. Mieszkam 25km od granicy z Czechami i łapie mi też stacje dab od nich, z Krakowa, Katowic i PR. Nasze nadajniki są dosyć słabe, gdyż parkując w garażu sygnał z PR się gubi, natomiast z Czech jest o dużo mocniejszy i radyjko gra nawet w garażu.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum