Marka: Chevy
Model: Aveo
Silnik: 1.2
Rocznik: 2009 Pomógł: 31 razy Dołączył: 15 Mar 2009 Posty: 2944 Skąd: Śląsk
Wysłany: 2017-10-11, 12:25
Są plusy dodatnie, są plusy ujemne . Na forum chevrolet team poland mamy możliwość dostępu do forum poprzez tapatalka i jest jeden istotny problem - słowotok pisany bez jakiejkolwiek interpunkcji czy też składni. Zwracamy na to uwagę, bo wychodzimy z założenia że forum jest w języku polskim a nie polsko-pochodnym.
Marka: Renault
Model: Clio
Silnik: 1.5 dCi
Rocznik: 2015 Pomógł: 4 razy Dołączył: 06 Sie 2016 Posty: 507 Skąd: Toruń
Wysłany: 2017-10-14, 19:38
Tapatalk na pewno wzmocniłby forum, gdyż dzisiaj co raz mniej osób korzysta z PC, większość przegląda neta na urządzeniach mobilnych. Sam korzystam z tapatalka gdzie jestem na bieżąco na kilku forach. Na daciaklub wchodze gdy mam wiecej czasu i dostep do PC.
Odświeżę temat
Mam doświadczenie na scenic-forum.pl z TT i powiem Wam że jeśli chodzi o osoby aktywne to 80% TT i szczerze ułatwia to życie - jakby były możliwości techniczne to ja też na duże TAK
_________________ Dacia Duster 1,5 dci 4x4 110 KM
Renault Scenic 2,0 dci 200+KM 420+Nm
Jak mówię ja nie wróżę z kart tylko mówię z mojego małego doświadczenia ludzie lubią wygodę - a tapatalk jst wygodny bardzo i co za tym idzie większa aktywność na forum.
Na scenic-forum.pl - około 11000 obecnie osób z czego około 1500 używa TT
_________________ Dacia Duster 1,5 dci 4x4 110 KM
Renault Scenic 2,0 dci 200+KM 420+Nm
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum