Mam problem z rejestracją, może ktoś miał podobnie. Loguję się, wpisuję vin, datę pierwszej rejestracji wybieram z rozwijanego kalendarza i wywala błąd, że zły format daty. Kalendarz wpisuje dd.mm.rrrr, a ma być dd-mm-rrrr. Może ktoś z tym walczył wcześniej?
£No u mnie nie widzę historii przeglądów ;/ klikam na "chce zobaczyć historię moich przeglądów" i pojawiają mi się przeglądy które należy wykonać, a nie te które były..
Ostatnio zmieniony przez keisyzrk 2019-03-18, 18:23, w całości zmieniany 3 razy
Marka: DACIA
Model: Sandero Stepway
Silnik: TCe 90
Rocznik: XII 2017
Wersja: Outdoor Pomógł: 117 razy Dołączył: 01 Cze 2017 Posty: 3949 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2019-03-18, 18:36
Armoth napisał/a:
Mam problem z rejestracją, może ktoś miał podobnie. Loguję się, wpisuję vin, datę pierwszej rejestracji wybieram z rozwijanego kalendarza i wywala błąd, że zły format daty. Kalendarz wpisuje dd.mm.rrrr, a ma być dd-mm-rrrr. Może ktoś z tym walczył wcześniej?
Nie odebrałeś jeszcze samochodu- nie zalogujesz. Poza tym data rejestracji nie ma nic wspólnego z zarejestrowaniem samochodu w WK. To jest data wpisania samochodu do systemu przez sprzedawcę. System przyjmie każdą datę, byle wypadała po tej dacie. Ja na możliwość zalogowania w MyDacia czekałem ze 2 tygodnie po odbiorze.
keisyzrk napisał/a:
No u mnie nie widzę historii przeglądów ;/ klikam na "chce zobaczyć historię moich przeglądów" i pojawiają mi się przeglądy które należy wykonać, a nie te które były..
I dokładnie tak to u mnie wygląda. Żadnej historii nie pokazuje.
Ostatnio zmieniony przez Dymek 2019-03-18, 18:44, w całości zmieniany 1 raz
niestety,przy wprowadzania auta do My Dacia odrzuca z komunikatem "niewłaściwa data rejestracji"
Czy problemem może być,że dopiero dzisiaj auto zarejestrowałem i dziś chciałem tam wprowadzić dane auta?
Wysłany: 2019-03-26, 21:57 Re: Moja Dacia / MyDacia
Andrzej333 napisał/a:
http://MojaDacia.PL lub http://www.dacia.pl/logowanie-rejestracja.html - nowa usługa internetowa dla właścicieli i użytkowników aut tej marki: kalendarz (w tym - przeglądów), oferty specjalne, informacje o akcjach przywoławczych itp.
niestety,przy wprowadzania auta do My Dacia odrzuca z komunikatem "niewłaściwa data rejestracji"
Czy problemem może być,że dopiero dzisiaj auto zarejestrowałem i dziś chciałem tam wprowadzić dane auta?
wystarczy przeczytac pare postow wyzej dlaczego tak jest
Nie odebrałeś jeszcze samochodu- nie zalogujesz. Poza tym data rejestracji nie ma nic wspólnego z zarejestrowaniem samochodu w WK. To jest data wpisania samochodu do systemu przez sprzedawcę. System przyjmie każdą datę, byle wypadała po tej dacie. Ja na możliwość zalogowania w MyDacia czekałem ze 2 tygodnie po odbiorze
Nie odebrałeś jeszcze samochodu- nie zalogujesz. Poza tym data rejestracji nie ma nic wspólnego z zarejestrowaniem samochodu w WK. To jest data wpisania samochodu do systemu przez sprzedawcę. System przyjmie każdą datę, byle wypadała po tej dacie. Ja na możliwość zalogowania w MyDacia czekałem ze 2 tygodnie po odbiorze
otóż to właśnie-rozumiem,że nie jest standardem obecność na koncie voucherów na tzw.miłe powitanie?
Zalogowałem się dzisiaj po raz pierwszy i przywitała mnie nieaktualna już promocja"dacia dla przyjaciół"....
Marka: Dacia
Model: Logan II
Silnik: 0.9 TCe Easy-R
Rocznik: 2016
Wersja: Laureate Pomógł: 3 razy Dołączył: 19 Mar 2016 Posty: 248 Skąd: Poznań
Wysłany: 2019-03-30, 10:41
Andrzej333 napisał/a:
u mnie nic się nie pojawiło na My Dacia.
otóż to właśnie-rozumiem,że nie jest standardem obecność na koncie voucherów na tzw.miłe powitanie?
Zalogowałem się dzisiaj po raz pierwszy i przywitała mnie nieaktualna już promocja"dacia dla przyjaciół"....
Na tym polegają promocje - pojawiaja się i znikają po osiągnięciu określonych założeń
Czy ktoś z nowych użytkowników zakładał ostatnio nowe konto na My Dacia ? Pytam bo ja od 2 miesięcy mam problem z założeniem. Nie dostaje wogóle maila z potwierdzeniem rejestracji.
Witam.Mam takie pytanie odnośnie MyDacia.Czy mogę do swojego konta dodać nowy samochód czy trzeba utworzyć nowe konto?Przeglądałem konto ale nie znalazłem opcji dodaj nowy pojazd.Jeśli ktoś może wie jak to zrobić będę wdzieczny za info.Pozdrawiam
Marka: Dacia
Model: Duster II
Silnik: 1.6 SCe + LPG
Rocznik: 2019
Wersja: Comfort
Wysłany: 2019-06-02, 05:05
Ja czekam na swojego Dustera i założyłem konto na MyDacia. Sprzedawca powiedział, że można tam sprawdzić swoje warunki gwarancji i jakieś jeszcze pierdoły, ale nie mam do tego dostępu dopóki nie dodam samochodu. Mam nr VIN, ale potrzebna jest jeszcze data pierwszej rejestracji. Jej oczywiście jeszcze nie znam.
I tu pytanie do forumowiczów: czy po wpisaniu wymyślonej daty mogę ją później (po faktycznej rejestracji) zmienić? I co daje dokładnie dodanie samochodu prze jego odebraniem z salonu? Warto kombinować?
Marka: DACIA
Model: Sandero Stepway
Silnik: TCe 90
Rocznik: XII 2017
Wersja: Outdoor Pomógł: 117 razy Dołączył: 01 Cze 2017 Posty: 3949 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2019-06-02, 11:25
ASH_85PL napisał/a:
I tu pytanie do forumowiczów: czy po wpisaniu wymyślonej daty mogę ją później (po faktycznej rejestracji) zmienić? I co daje dokładnie dodanie samochodu prze jego odebraniem z salonu? Warto kombinować?
Przede wszystkim "Data rejestracji" nie ma nic wspólnego z datą zarejestrowania w Urzędzie (nadaniem numeru rejestracyjnego). To jest data wpisania samochodu do systemu MyDacia przez sprzedawcę (czy Renault Polska) a to następowało dopiero Po odbiorze samochodu. MyDacia nie przyjmie żadnej daty jeżeli samochodu nie wpiszą do systemu. Natomiast po wpisaniu przyjmie każdą datę byle wypadała po dacie wpisania. No chyba, że coś się zmieniło w ciągu ostatniego roku... W każdym razie mnie się udało dodać i zobaczyć samochód w systemie jakiś tydzień po jego faktycznym odebraniu z salonu.
Ostatnio zmieniony przez Dymek 2019-06-02, 11:31, w całości zmieniany 2 razy
Postępowanie jest bardzo proste.Następnego dnia po odbiorze z salonu jedziemy do serwisu z usterką tam pojazd jest wprowadzany do systemu.Wracamy do domu i już bez żadnych problemów możemy go zarejstrować w MyDacia.Oczywiście to taki czarny humorek.Metoda bardzo dobra lecz nie polecam.Pozdrawiam.
Wysłany: 2019-06-23, 09:58 Rejestracja samochodu na stronie my dacia
Witam, próbowaliście zarejestrować auto na stronie my dacia? Próbuje od paru dni i już mnie ... trafia. Na jakiej przeglądarce bym nie próbował ciągle wyskakuje komunikat o źle wpisanej dacie. Pytam się jak skoro mają wrzucony tam kalendarz... Udało się wam to obejść, jeśli tak to jak? Pozdrawiam i szerokości
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum