Powiem szczerze,że jestem naprawdę zadowolony z obsługi,wszystko przebiegło szybko i sprawnie,bez niespodzianek,sprzedawca bardzo kompetentny.Jeśli jest ktoś zainteresowany to na PW podam nr telefonu do sprzedawcy i nie będzie zawiedziony,w innych salonach bywa z tym różnie.
Zakupiłem Dustera w sopockim oddziale Zdunka...Przesympatyczny handlowiec p. Cezary przeprowadził proces sprzedaży super profesjonalnie, a rabat w wysokości 1900zl sprawił, że planowałem wersję comfort, a zamówiłem connected by Orange.. Dodatkowo gumowe dywaniki i guma do bagażnika... Jestem super zadowolony 😄
Marka: DACIA
Model: Sandero Stepway
Silnik: TCe 90
Rocznik: XII 2017
Wersja: Outdoor Pomógł: 117 razy Dołączył: 01 Cze 2017 Posty: 3949 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2019-03-19, 22:37
Wy kurczę tak serio masowo z tym winem? U warszawskich dealerów cieszysz się, że w ogóle samochód wreszcie dostałeś. Nie wpadli by na to żeby jeszcze jakieś % klientom do Dacii dawać... Wysilają się najwyżej na breloczek do kluczy... który de facto do kluczy nie pasuje
Ostatnio zmieniony przez Dymek 2019-03-19, 22:42, w całości zmieniany 1 raz
Wy kurczę tak serio masowo z tym winem? U warszawskich dealerów cieszysz się, że w ogóle samochód wreszcie dostałeś. Nie wpadli by na to żeby jeszcze jakieś % klientom do Dacii dawać... Wysilają się najwyżej na breloczek do kluczy... który de facto do kluczy nie pasuje
No nie żartuj, ja na prowincji winiawkę dostałem a we stolycy nie dawają!?
Marka: Dacia
Model: Duster
Silnik: 1.5 dCi 110 KM EDC
Rocznik: 2018
Wersja: Prestige Pomógł: 24 razy Dołączył: 27 Cze 2018 Posty: 1560 Skąd: WE, WPR
Wysłany: 2019-03-20, 17:48
Pedros napisał/a:
Dymek napisał/a:
No nie żartuj, ja na prowincji winiawkę dostałem a we stolycy nie dawają!?
W stolicy tyle Dacii miesięcznie się sprzedaję, że dealer musiałby monopolowy otworzyć, żeby na tych winach nie zbankrutować.
_________________ EDC - Ekonomiczny Duster Codziennie. Psycho the rapist
Czołem,
zakup w dniu dzisiejszym Dacia Dokker Laureate 1.6 SCe 100 LPG
rabat-1160
mata bagaznika
robocizna montaż haka gratis.Zapłaciłem za hak 800 zł.
oczywiście dywaniki:-)
OC/AC -966 zł
przedłużona gwarancja na 4 lata- ok.1500 zł - i tu mile widziane oceny sensowności zakupu,bo na kalkulacje miałem 2 min.-musiałem lecieć
Marka: Dacia
Model: Duster II 4x4
Silnik: 1.3 Tce 150hp
Rocznik: 2019
Wysłany: 2019-08-20, 13:56
Cześć
Właśnie dzisiaj zamówiłem Dacie Duster 1.3 150hp 4x4. Termin odbioru koniec października/początek listopada. Jestem pierwszym klientem w tym salonie który zamówił auto w takiej konfiguracji:):) (tak trochę się chwalę hehehe:) żart)
Wersja prestige - dodatkowo poza systemem bezkluczykowym wszystko co było w dodatkach. Kolor szary comet.
To co udało się wytargować to pakiet adventure + chlapacze (całość montaż gratis) + wykładzina do bagażnika - chciałoby się więcej, ale myślę, że jest ok.
Bardzo się cieszę i już nie mogę się doczekać dołączenia do grona użytkowników Dacii Duster:)
PS. Będe wykorzystywał jeszcze voucher ale to przed odbiorem auta (podobno teraz jest tak ze trzeba zamówić coś za 1600zł i od tego liczą 50% czyli te 800zł z voucher - tak mi powiedzieli w salonie - może ktoś coś wie:) czy faktycznie tak jest)
Właśnie dzisiaj zamówiłem Dacie Duster 1.3 150hp 4x4. Termin odbioru koniec października/początek listopada. Jestem pierwszym klientem w tym salonie który zamówił auto w takiej konfiguracji:):) (tak trochę się chwalę hehehe:) żart)
Wersja prestige - dodatkowo poza systemem bezkluczykowym wszystko co było w dodatkach. Kolor szary comet.
To co udało się wytargować to pakiet adventure + chlapacze (całość montaż gratis) + wykładzina do bagażnika - chciałoby się więcej, ale myślę, że jest ok.
Bardzo się cieszę i już nie mogę się doczekać dołączenia do grona użytkowników Dacii Duster:)
PS. Będe wykorzystywał jeszcze voucher ale to przed odbiorem auta (podobno teraz jest tak ze trzeba zamówić coś za 1600zł i od tego liczą 50% czyli te 800zł z voucher - tak mi powiedzieli w salonie - może ktoś coś wie:) czy faktycznie tak jest)
Pozdrawiam
Tak jest, ja jestem w trakcie realizacji vouchera. Czekam na zamówiene akcesoria.
Dostałem informację od sprzedawcy, że mogę liczyć na rabat 1100 zł. Auto za ok. 68k zł (Dacia Lodgy 1.5 dCi 115KM wersja Celebration plus wszystkie możliwe dodatki).
Marka: DACIA
Model: Sandero Stepway
Silnik: TCe 90
Rocznik: XII 2017
Wersja: Outdoor Pomógł: 117 razy Dołączył: 01 Cze 2017 Posty: 3949 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2019-12-30, 09:06
marwojc napisał/a:
Dostałem informację od sprzedawcy, że mogę liczyć na rabat 1100 zł. Auto za ok. 68k zł (Dacia Lodgy 1.5 dCi 115KM wersja Celebration plus wszystkie możliwe dodatki).
Jak na Warszawę to bardzo dobrze. W ogóle najchętniej dają w tej cenie jakieś akcesoria i dodatki a nie upust gotówkowy.
Katowice AZ - podłokietnik z montażem; dywaniki gumowe + wsad gumowy do bagażnika; opony zimowe motrio z montażem ; czujniki parkowania (uzyty zostal tez voucher i troche z tym mieszania bylo)
Za to Krakow Anndora - mistrzowie sprzedaży - "na Dustery nie ma rabatów i gratisów” - taki tekst w Salonie.
Ostatnio zmieniony przez przebind 2020-01-25, 09:17, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum