Ja bym się chętnie dowiedział o kody i schematy części tych nawiewów z podsufitki.
Niestety na catcar nie zauważyłem schematu obejmującego tamtą wersję. Pewnie nie umiem szukać.
Chętnie też kupiłbym siatki do tylnych okien, jeśli były by w rozsądnej cenie.
Marka: Renault
Model: Megane IV Grandtour
Silnik: 1,5 DCI
Rocznik: 2017 Pomógł: 53 razy Dołączył: 02 Mar 2019 Posty: 1793 Skąd: Radzionków
Wysłany: 2019-06-07, 17:18
SWilk napisał/a:
Ja bym się chętnie dowiedział o kody i schematy części tych nawiewów z podsufitki.
Niestety na catcar nie zauważyłem schematu obejmującego tamtą wersję. Pewnie nie umiem szukać.
Chętnie też kupiłbym siatki do tylnych okien, jeśli były by w rozsądnej cenie.
Nawiewy pewnie nie do zrobienia, bo wymagają zapewne zmiany całego zmiennika, bo musi mieć dodatkowe kanały.
Dla mnie jedynymi brakującymi ciekawostkami są lampki nad nogi (w wersji eu nie ma chyba instalacji pod to), lampka schowka (też brak instalacji) i media nav z CD
Interesujące są też dedykowane chlapacze, u nas niedostępne.
Ostatnio zmieniony przez buladag 2019-09-23, 20:46, w całości zmieniany 1 raz
Marka: DACIA
Model: Sandero Stepway
Silnik: TCe 90
Rocznik: XII 2017
Wersja: Outdoor Pomógł: 117 razy Dołączył: 01 Cze 2017 Posty: 3949 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2019-09-24, 07:22
buladag napisał/a:
Dla mnie jedynymi brakującymi ciekawostkami są lampki nad nogi , lampka schowka
To w Lodgy nie ma podświetlanego schowka?
Zawsze się zastanawiam- po co komu takie oświetlenie nóg? Chyba chodzi o prezentację błota czy piachu na dywanikach?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum