Marka: Citoren
Model: Berlingo
Silnik: 1.6 VTI
Rocznik: 2011
Wersja: [Inna].[nie dotyczy] Pomógł: 35 razy Dołączył: 22 Maj 2009 Posty: 4270 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2019-06-13, 13:21 MCV z Bieszczad - może ktos obejrzec ?
Witam
Musze zmienić samochód w związku z potrzeba transportu chorej córki oraz zaopatrzenia medycznego.
Myślałem o zakupie Logan MCV. Oczywiście ich nie ma na rynku . Znalazłem jedną sztukę w Bieszczadach. Ustjanowa Górna, bieszczadzki, Podkarpackie
Jestem z Warszawy. Może ktoś mieszka w okolicy i miałby możliwość rzucić okiem na ten pojazd, czy jest po co jechać ?
Marka: Renault
Model: Megane IV Grandtour
Silnik: 1,5 DCI
Rocznik: 2017 Pomógł: 53 razy Dołączył: 02 Mar 2019 Posty: 1793 Skąd: Radzionków
Wysłany: 2019-06-13, 23:04
Od siebie. Cena jakaś wysoka, ja rozumiem że 7-osobowy i końcówka produkcji ale jednak.
Na kierownicę w Daci nie patrzymy. Przy 40tys. Potrafi wyglądać tragicznie.
Po zdjęciach warte uwagi ale to tylko zdjęcia.
Zadzwoń i poproś o info skąd sprowadzone, jakie były numery rejestracyjne i numer VIN. Po tym przeszukaj google, może coś się dowiesz albo za 50zł zamów raport jeśli coś w stylu auto-dna pokaże że mają dane dot. pojazdu. Szybko i w miarę tanio coś więcej zweryfikujesz.
Dla mnie dziwne że sprzedawca nie umieścił żadnych info praktycznie w ogłoszeniu poza absolutnym minimum - nie jest zaznaczone że bezwypadkowe a raczej mając pewność by to oznaczył.
Marka: Citoren
Model: Berlingo
Silnik: 1.6 VTI
Rocznik: 2011
Wersja: [Inna].[nie dotyczy] Pomógł: 35 razy Dołączył: 22 Maj 2009 Posty: 4270 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2019-06-14, 17:18
Sprzedaje handlarz. Jeden komplet kluczy. Klima nie działa. Uszkodzony próg lekko. Nie zachęcał specjalnie ale wysłał mi zdjecia oraz vin. Postaram się wrzucić je na forum. Silnik już ten nowszy jak w dusterze pierwszej generacji.
Ostatnio zmieniony przez mekintosz 2019-06-14, 17:22, w całości zmieniany 1 raz
Marka: Dacia
Model: Duster
Silnik: 1.5 dCi 110 KM EDC
Rocznik: 2018
Wersja: Prestige Pomógł: 24 razy Dołączył: 27 Cze 2018 Posty: 1560 Skąd: WE, WPR
Wysłany: 2019-06-15, 10:21
mekintosz napisał/a:
Poczekam na info o kraju rejestracji. Darmowe kalkulator niewiele wnoszą.
UU1KSD9L546528910
Może ktoś ma możliwość sprawdzić w bazie Renault?
Jedna wizyta serwisowa pod koniec 2013 roku i kilka w 2014. Równo 5 lat temu miał 85.000 km na liczniku. Potem brak wpisów. Ostatnia wizyta to coś z panelem sterowania klimatyzacją. Ale myślę, że nie ma to związku z niedziałającą klimą.
Byleby nie było to typowo handlarskie "klima działa, ale nie nabita".
_________________ EDC - Ekonomiczny Duster Codziennie. Psycho the rapist
Trochę dziwny ten przebieg. W 2 lata 85tys a potem w 5 lat 25tys.
Patrzenie na przebieg w autach u handlarzy nie ma najmnijeszego sensu. TEn samochód może mieć i pnad 250 000 km. A może byc tak, że przy 100 000 miał stłuczkę i ciągle się psuje od 3 lat i w końcu ktoś sprzedał. Wtedy przebieg realny.A w 25 000 w 5 lat po prostu nie wierzę.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum