Cześć i czołem !!! Andrzej1234 na jutrzejszy dzień (23-03-2019 r.) zaproponował spontaniczny wyjazd na drogi nie pokryte warstwa bitumiczną. Spotkanie na parkingu stacji Circle K przy drodze nr S7 w kierunku na Płońsk (pierwsza stacja po przekroczeniu Wisły) o godzinie 10-tej. Mamy zamiar poszwendać się szutrach i polnych drogach z planem na ognisko i lub grilla.
Ostatnio zmieniony przez Żywiec 2019-03-22, 17:10, w całości zmieniany 1 raz
Ognisko??? a jakże !!!, droga bez asfaltu??? a jakże !!! tylko błota mało! Trzy samochodziki, piękna pogoda wręcz sielankowa i dzień udany. Kto nie był niech żałuje!
Cześć i czołem. Co powiecie na sobotni wyjazd w teren?? Ja planuję jutro tj w sobotę 15-06-2019 taka trasę przejechać. Może ktoś jest chętny?? A może macie jakieś inne plany na terenową eskapadę i można się dołączyć ??
Cześć i czołem !!! Korzystając z faktu że dni są długie, może w tygodniu późnym popołudniem ktoś ma ochotę na przejażdżkę poza asfaltem ?? Dla relaksu po dniu pracy?? Okolice wsi stołecznej i nie tylko??!!
Jak nic się nie zmieni, np. bogata ciocia z ameryki prześle mi spadek liczony w tysiącach dolarów (wtedy pojadę szukać terenówki a większych zdolnościach pokonywania przeszkód terenowych, lub będę szukał firmy która przerobi mi Dustera) to w środę (03-07-2019) w godzinach późno popołudniowych wybieram się w trasę jak na zdjęciu. Ktoś może jest chętny?? Trasa relaksacyjna.
Czołem Mazowsze!!! Co powiecie na jakieś małe spotkanie w terenie w ten zapiatek??? Ja na pewno się wybiorę w podróż po bezdrożach. Jeżeli ktoś z was ma ochotę to pisać! Mam kilka tras standardowych podanych na stronie: http://www.slademwierzb.pl, a może ktoś z Was ma w zanadrzu jakąś inną trasę i się nudzi?? Korci mnie jakiś nocny wyjazd ale sam nie pojadę, może ktoś...
Tak jak zapowiadałem, byłem na małej przejażdżce poza asfaltem, oto kilka zdjęć, było miło ale trochę za sucho i za łatwo... lecz, dla mnie zawsze przyjemniej jest rozjechać kilak gatunków flory i fauny a przy okazji wprowadzić hektometry sześcienne trujących oparów z rury wydechowej do atmosfery niż karmić roztocza w domu.
10.jpg
Plik ściągnięto 19 raz(y) 136,23 KB
9.jpg
Plik ściągnięto 16 raz(y) 194,61 KB
8.jpg
Plik ściągnięto 15 raz(y) 221,41 KB
7.jpg
Plik ściągnięto 26 raz(y) 121,85 KB
6.jpg
Plik ściągnięto 14 raz(y) 159,73 KB
5.jpg
Plik ściągnięto 16 raz(y) 100,8 KB
4.jpg
Plik ściągnięto 14 raz(y) 137,43 KB
3.jpg
Plik ściągnięto 21 raz(y) 109,05 KB
2.jpg
Plik ściągnięto 11 raz(y) 165,79 KB
1.jpg
Plik ściągnięto 15 raz(y) 134,45 KB
Ostatnio zmieniony przez Żywiec 2019-11-17, 16:59, w całości zmieniany 1 raz
Cześć i czołem !!! Brać Dusterowa i nie tylko, co powiecie na wypad w teren w najbliższy zapiątek (11-12.01.2020) w okolice wsi stołecznej??!! Nie musi być to wieś warszawa może być i inny zakątek naszej szlachetnej ojczyzny oby nie za daleko, bo czas dojazdu jest dość istotny, tzn. wyhodowałem u siebie bardzo pokaźne pokłady lenistwa i nie chcę rujnować kilku lat wytężonej pracy nad nim. Jeżeli macie jakieś propozycje proszę śmiało je wpisywać, jeżeli nie macie czegoś w zanadrzu to ja coś wynajdę.
Zapiątek uważam za zakończony i spędzony atrakcyjnie. Tym razem zamiast w błoto, aczkolwiek trochę go było, zwiedzałem wszelakiego rodzaju przybytki jak np. krypty, pomniki pamięci, dworki, ośrodki wczasowe, bunkry i schrony kolejowe. Dodatkowo rozjechałem ileś tam stworzonek i roślinek i zatrułem środowisko więc jak najbardziej było owocnie i miło. . Poniżej kilka zdjęć z wyprawy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum