Marka: Dacia
Model: Sandero II Stepway Laureate
Silnik: 0.9 TCe 90 S&S
Rocznik: 2015
Wersja: Stepway2 Pomógł: 5 razy Dołączył: 30 Sie 2015 Posty: 1365 Skąd: Racibórz
Wysłany: 2019-11-07, 19:52
gawel napisał/a:
gregorisan napisał/a:
Po 4 latach i jednym miesiącu 40 tysięcy
Czy były jakieś awarie usterki silnika?
Jakoś mi umknął ten wpis :)
W sumie tylko jedna mała usterka którą zgłosiłem w ASO. Czujnik od hamulca ręcznego przestał działać i zrobili to w ciągu godziny.
Poza tym trzeszczały fotele oraz popiskiwała maskownica słupka, ale to jakoś ogarnąłem samemu.
Jakoś mi umknął ten wpis :)
W sumie tylko jedna mała usterka którą zgłosiłem w ASO. Czujnik od hamulca ręcznego przestał działać i zrobili to w ciągu godziny.
Poza tym trzeszczały fotele oraz popiskiwała maskownica słupka, ale to jakoś ogarnąłem samemu.
To są pierdoły czyli nic chodziło mi o silnik
_________________ Martwią się bogacze, gdzie pochować swoje dacze:)
Mi właśnie stuknęło 14.000 od lutego, czyli 11 miesięcy. Jedyny problem to kontrolka układu kierowniczego, co będe sprawdzał na przeglądzie.
Nie planowałem takich przebiegów, ale trochę się pozmieniało, że w zasadzie codziennie trzeba jeździć. Żałuję, że nie wziąłem LPG, choć głównie dlatego, że wtedy nie było w ofercie.
Mi właśnie stuknęło 14.000 od lutego, czyli 11 miesięcy. Jedyny problem to kontrolka układu kierowniczego, co będe sprawdzał na przeglądzie.
Nie planowałem takich przebiegów, ale trochę się pozmieniało, że w zasadzie codziennie trzeba jeździć. Żałuję, że nie wziąłem LPG, choć głównie dlatego, że wtedy nie było w ofercie.
Ło, Panie, u mnie 20250 i już po przeglądzie jestem. Jeden temat do powtórki z przeglądu i wrzucę informacje do swojego wątku, co i jak u mnie. Średnio 2k km miesięcznie robię.
Pół roku
7350
Prawdopodobnie na jakość powłoki lakierniczej zacznę narzekać w pierwszej kolejności. Parkować pod drzewami nie radzę, jesli liście mogą dotknąć lakieru.
Pół roku
7350
Prawdopodobnie na jakość powłoki lakierniczej zacznę narzekać w pierwszej kolejności. Parkować pod drzewami nie radzę, jesli liście mogą dotknąć lakieru.
Jaki kolor
_________________ Martwią się bogacze, gdzie pochować swoje dacze:)
Pół roku
7350
pikodat, też taki mam i żadnych problemów z lakierem nie ma.
A wracając do tematu, u mnie za 3 tygodnie pyknie rok i na dziś dzień mam niespełna 19tyś, ale na koniec stycznia będzie 20 000 :) a za tydzień pierwszy przegląd roczny. Przebieg pójdzie razem z czasem :) rok o 20tyś.
3 lata. 25500 km na blacie.
Bez większych problemów, nieliczący eksploatacji jak wycieraczki, żarówki wymiana zderzaków i klapy po szkodach parkingowych ;P
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum