Panowie, niestety nie przeze mnie - ale z winy kierującego moim samochodem zdarzyła się spora obcierka parkingowa
Bedę musiał wymienić drzwi tylne prawe. Pytanie czy wszystkie logany II są pod tym względem takie same? Czy są jakieś różnice w wyglądzie drzwi w wersji Sedan zależnie od rocznika? Potrzebuję drzwi w kolorze DVD42 z czarną klamką. Znalazłem takie ale z klamką w kolorze lakieru - mam nadzieję że klamkę bez problemu wymienię na czarną?
Marka: Renault
Model: Megane IV Grandtour
Silnik: 1,5 DCI
Rocznik: 2017 Pomógł: 53 razy Dołączył: 02 Mar 2019 Posty: 1793 Skąd: Radzionków
Wysłany: 2020-01-06, 10:08
Drzwi są z delikatną wgniotką, więc super idealne nie są.
Klamkę bez problemu przełożysz.
Odezwij się na PW bo to drzwi z mojej aukcji. Sprawdzę dokładnie jak wyglądają i Ci dam dokładne info.
Rocznik: 2017 Pomógł: 53 razy Dołączył: 02 Mar 2019 Posty: 1793 Skąd: Radzionków
Wysłany: 2020-01-06, 10:22
Poświęcenie dla firmy
Zresztą w tamtym roku na zlocie byłem, więc tak jakby dla kilku osób mój wizerunek jest znany. Przed wymiarem sprawiedliwości nie uciekam, więc i twarzy w kominiarce chować nie muszę
Wysłany: 2020-01-06, 20:35
Znaczy się może i czas jest, ale sprzęt nie pozwala. No i zrobić zdjecie na ciemnych blachach jest problem bo albo refleksy albo tło się odbija. A przy takich zakupach 99% ludzi dzwoni i pyta o stan, bo czasami i na magazynie jakieś zadrapania, czy wgniotki dojdą.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum