Masz rację ale...
Dobre dystanse kosztują trochę złociszy, a zwykłych się obawiam, ponieważ nie chcę mieć problemów w trakcie użytkowania (wibracje itd.)
Suma, sumarum nie wiem co robić.
Miło słyszeć, że białas ma się dobrze i tak trzymać.
Te napisy z kołpaczkami świetnie kontrastują.
Czym zrobiłeś napisy, podaj jakiś namiar, może się pobawię przy swoim
Napisy ładnie wyglądają do pierwszego przytarcia (parkowania) o krawężnik więc trzeba uważać. Za to się szybko maluje.
Popołudniu napiszę co za pisak jak wrócę z pracy.
Marka: renault
Model: captur
Silnik: 1.3 mild
Rocznik: 2024
Wysłany: 2020-03-31, 11:48
A mi się te czarne koła nie podobają .
Wygląda to tak jak w wielu innych autach , których kierowcy nie zakładają osłon na felgi i narażają felgi na szybsze rdzewienie ......
_________________ Sandero dla bratanka a dla mnie Captur
Z tym to akurat różnie bywa, bo są podrapane przez kołpaki, bo kołpaki dłużej trzymają wilgoć i sól zimą itp.
I żeby było wszystko jasne to to te felgi dobrze pasują białemu Dusterowi.
Marka: Peugeot
Model: 206
Silnik: 1.1 Pomógł: 4 razy Dołączył: 17 Kwi 2017 Posty: 410 Skąd: Kraków
Wysłany: 2020-04-01, 21:51
Czarne felgi przeważnie dobrze wyglądają na białym aucie. Szkoda że nie wyszedł mat bo fajnie by się komponował z listwami na drzwiach i plastikowymi osłonami nadkoli
Czarne felgi przeważnie dobrze wyglądają na białym aucie. Szkoda że nie wyszedł mat bo fajnie by się komponował z listwami na drzwiach i plastikowymi osłonami nadkoli
Ten zabieg zrobiłem w DD1. Specjalnie poprosiłem o czerń satynową/półmat. Wystarczy kilka dni jazdy, żeby stała się matowa. U Marka będzie to samo, po kilku dniach felgi zrobią się matowe.
Ostatnio zmieniony przez piku 2020-04-02, 07:28, w całości zmieniany 1 raz
Marka: Dacia
Model: LOGAN MCV II
Silnik: 0,9Tce 121KM@186Nm
Rocznik: XII 2017
Wersja: Stepway Outdoor Pomógł: 52 razy Dołączył: 21 Mar 2017 Posty: 1956 Skąd: Ząbki
Wysłany: 2020-04-02, 12:11
Autko ładne i dobrze prezentuje się na czarnych alufelgą, mnie osobiście brakuje obklejonego czarną folią słupka B i C oraz przyciemnienie szyb folią 100% ale to takie moje zboczenie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum