Marka: Dacia
Model: Logan MCV
Silnik: 1.2
Rocznik: 2016
Wersja: Logan
Wysłany: 2020-05-27, 07:16 Dacia Sandero Stepway by KrzychuB
A więc stało się :)
Po 4 latach z Renault Scenic IphII (teraz ma 20 lat) przyszedł czas na zmiany i coś młodszego.
Analizowaliśmy z żoną rożne opcje modeli samochodów.
Ale uwzględniając nasze potrzeby i możliwości dokonaliśmy wyboru
I jest to Dacia Sandero Stepway, silnik 1.6 + LPG 87 KM r. 2011 przebieg 127700
Wyposażenie:
ABS
Elektryczne szyby przednie
Poduszka powietrzna pasażera
Alarm
Gniazdo AUX
MP3
Światła przeciwmgielne
CD
Immobilizer
Radio fabryczne
ASR (kontrola trakcji)
Klimatyzacja manualna
Przyciemniane szyby
Wielofunkcyjna kierownica
Centralny zamek
Poduszka powietrzna kierowcy
Wspomaganie kierownicy
Czujniki parkowania tylne
Kurtyny powietrzne
Relingi dachowe
Alufelgi 16' z letnimi
Stalówki ' z zimówkami
Auto jest mega :wik::wik: bałem się, że będzie małe (wiedząc jak wygląda zwykła Sandero) ale jest idealna :wik:
Prześwietliliśmy ją myślę, że za bardzo ale jednak to już duże pieniążki
Poniżej zdjęcia po przyjeździe już do domu :) jak ogarniemy wszystko na spokojnie to zrobię mini sesje :)
Wysłany: 2020-05-29, 07:14
Jeśli nie było widać zdjęć to bije się w pierś to moja wina bo złe linki dałem :( ale bardzo dziękuję za pomoc moderatorowi Marek1603 który to poprawił
Marka: DACIA
Model: Sandero Stepway
Silnik: TCe 90
Rocznik: XII 2017
Wersja: Outdoor Pomógł: 117 razy Dołączył: 01 Cze 2017 Posty: 3954 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2020-05-29, 09:28
KrzychuB napisał/a:
Jeśli nie było widać zdjęć to bije się w pierś to moja wina bo złe linki dałem...
Dałbyś jeszcze jakieś fotki z kabiny (deska, siedzenia), bo tutaj już ludzie pozapominali jak "jedynka" w środku wyglądała.
Mnie się bardzo podoba ta srebrno-szara wstawka pod drzwiami na plastikach progów- dobrze to grało z analogicznymi elementami na zderzakach. Szkoda, że w następnej generacji z tego zrezygnowano.
Ostatnio zmieniony przez Dymek 2020-05-29, 09:33, w całości zmieniany 1 raz
Tylko czasem się tu nie tłumacz, skąd jesteś taki bogaty. Może nie załapiesz od razu, musiałbyś poczytać inne wątki. Taki lokalny folklor. W każdym razie nie mam nic do Ciebie, niech Ci jeździ i sprawia zadowolenie. Ja mam dziesięciolatka.
Baco... co to ja chciałem zapytać? W każdym razie na widok KN, KNT, KTT natychmiast myślę "baco". Do Białego Dunajca jeździmy co roku, gospodarze to dla nas bardziej niż rodzina. Jeszcze raz zadowolenia Jak ktoś chciałby zdjęć Dustera I, to w moim wątku. Te z początku to jeszcze z czystego samochodu, teraz musiałbym najpierw posprzątać.
Marka: Renault
Model: Megane IV Grandtour
Silnik: 1,5 DCI
Rocznik: 2017 Pomógł: 53 razy Dołączył: 02 Mar 2019 Posty: 1793 Skąd: Radzionków
Wysłany: 2020-07-05, 10:30
KrzychuB napisał/a:
Dwie dyszki. Może dużo może mało ale ja jestem zadowolony
Jak na Stepway-a I to dużo, ale ja uważam, że za dobre egzemplarze płaci się, więcej niż średnia rynkowa i osoby, które to zrozumieją nigdy nie będą narzekać na swoje używane auta :)
Zadowolenia trzeba życzyć i jak najmniej awarii.
Wysłany: 2020-07-05, 13:14
Jest wart. Nawet jak będzie coś do naprawy to wolę juz w niego inwestować. Poprzednie auto miało 20 lat. I grubo juz przepłaciłem więc przyszla pora na zmianę. Do tego to auto będzie używane w pracy w terenie wiec jest na to idealne 🙂😉
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum