Mam jeszcze jedno pytanie,bo mamy na firmie renault trafic z oprogramowaniem 5.2.8 ,czy tym sposobem z tego postu moge zrobić od razu aktualizację do 6.0.4 i całą procedure uwolnienia?
Tym spsobem nie bo uwalisz. Masz sprzet MNEvolution a temat dotyczy MN1 .To sa rózne urzadzenia i nie wolno pomieszać softu.
Niestety ktoś mi się włamał na chomika i uwolnienie MNEvo już tam wyparowało.
Nie mam żadnych kopi tego uwolnienia.
Zaprszam do kontaktu na PM/FB
W zwiazku z włamaniem na moje konto z plikami na serwerze MEGA pliki zostały usuniete z serwera.
Jesli ktoś jest jeszcze zainteresowany uwolnieniem pozostaje bezpośredni kontakt poprzez PM
MN1 4.06 dboot1.4 problem mam taki że często ekran zostaje na logo reno i dalej nie idzie I NIE WŁĄCZA SIĘ radio/navi itd.
nieraz udaje się że radio włączy się normalnie (wiem wcześnie bo wtedy wyświetla mi na ekranie z logiem dboot1,4)
co by tu zrobić?
Witam,właśnie stałem się użytkownikiem dacii lodgy 2013,sprowadzona z belgii,więc mapy Polski nie ma.Proszę o pomoc jak ugryżć to,jestem laikiem w tym temacie i widzę po przestudiowaniu wątku na forumtroszkę czarna magia.Prośba do jas_pik o pomoc.Pozdrawiam
Wysłany: 2019-12-11, 23:07 MN1 4.0.6 problem uwolnienia
Wiem, ze odgrzewam stare kotlety, ale problem mam z uwolnieniem MN1 4.0.6. Dacia 2015 soft był 4.0.3, aktualizacja do 4.0.6, „dboot poszło bez problemu natomiast problem jest z securesystem. Po wgraniu securesystem robi sie restart i wisi na logo Dacia. Musze odlaczyc akumulator zeby wstal na nogi. Nie uruchamia mi sie okno windowsa przy logo startowym. Cos robie nie tak?
Marka: DACIA
Model: Sandero Stepway
Silnik: TCe 90
Rocznik: XII 2017
Wersja: Outdoor Pomógł: 117 razy Dołączył: 01 Cze 2017 Posty: 3954 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2020-07-20, 08:26 Re: Mapa Polski/aktualizacja z lipca 2020r.
Pytanie nie w tym wątku!
MarioWlkp napisał/a:
Witam .Otrzymałem informacje od Dacii że pojawiła się aktualizacja na MN z lipca 2020 roku...
Mają dobry marketing... U nich aktualizacja z lipca nie oznacza wcale map z lipca. Zapewne wrzucili dopiero 2019Q4... W ogóle jedyna europejska aktualizacja z 2020r dla MediaNav, to jak na razie chyba tylko Węgry.
Ostatnio zmieniony przez Dymek 2020-07-20, 09:00, w całości zmieniany 2 razy
Mam dwa pytania.
Dawno temu robiłem te nawigacje.
Teraz sąsiad mnie poprosił o aktualizację i jakoś utknąłem.
Mam wersje 4.0.3 uwolnioną, próbuje zaktualizować do 4.0.6 ale po zatwierdzeniu aktualizacji jest komunikat że aktualizacja w toku ...... ale pasek postępu wogóle się nie przesówa.
Dwa.
Bez aktualizacji na wersji 4.0.3 zabijam proces nngnavi.exe kasuje stare mapy, wgrywam nowe z USB jednak po ponownym właczeniu radia ponownie mam stare mapy na dysku.
Cos tam się jeszcze robiło dodatkowo aby były nowe mapy ?
Prosze przypomnijcie bo nie bardzo pamiętam.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum