Marka: DACIA
Model: Sandero Stepway
Silnik: TCe 90
Rocznik: XII 2017
Wersja: Outdoor Pomógł: 117 razy Dołączył: 01 Cze 2017 Posty: 3951 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2023-03-23, 10:20
lukaszra napisał/a:
no właśnie pierwsze co zrobiłem i nie udało mi sie nic w poziomu wyszukaj znależć
ale dziek poszukam ponownie
Na przykład: TUTAJ
Ogólnie jeśli chodzi o temat przełożenia wnętrzności do innej obudowy- nie ma dedykowanych obudów, takich żeby dało się to zrobić Plug&Play a tym bardziej o porządnej jakości.
Pozostaje kwestia- czy biorąc nowy, składany kluczyk od np. Renault dałoby się go zaprogramować do Dacii... Ale nie pamiętam żeby ktoś się tym chwalił, tym bardziej że zabawa z oryginalnymi pilotami to droga impreza.
Ostatnio zmieniony przez Dymek 2023-03-23, 10:23, w całości zmieniany 1 raz
no właśnie pierwsze co zrobiłem i nie udało mi sie nic w poziomu wyszukaj znależć
ale dziek poszukam ponownie
Na przykład: TUTAJ
Ogólnie jeśli chodzi o temat przełożenia wnętrzności do innej obudowy- nie ma dedykowanych obudów, takich żeby dało się to zrobić Plug&Play a tym bardziej o porządnej jakości.
Pozostaje kwestia- czy biorąc nowy, składany kluczyk od np. Renault dałoby się go zaprogramować do Dacii... Ale nie pamiętam żeby ktoś się tym chwalił, tym bardziej że zabawa z oryginalnymi pilotami to droga impreza.
temat z 2011 roku :) moglo sie co nieco zmienic, ale dziekuje za pomoc
napisalem do firmy ktora ma 3 klawiszowy scyzoryk od Renault zobaczymy co napiszą
Ostatnio zmieniony przez lukaszra 2023-03-23, 10:29, w całości zmieniany 1 raz
Marka: DACIA
Model: Sandero Stepway
Silnik: TCe 90
Rocznik: XII 2017
Wersja: Outdoor Pomógł: 117 razy Dołączył: 01 Cze 2017 Posty: 3951 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2023-03-23, 12:26
lukaszra napisał/a:
...temat z 2011 roku :) moglo sie co nieco zmienić
Ostatni wpis jest z 2020 i dotyczy kluczyka dwuprzyciskowego. Już sam fakt, że masz nowy 3 przyciskowy kluczyk, to już większa nadzieja na sukces. W każdym razie nie ma chyba u nas nowszego wątku z opisem żeby ktoś przerabiał kluczyk od nowych modeli Dacii. Osobiście nie widzę dla siebie nic "pożądanego" w tych scyzorykach, ale- wiadomo jaka jest moda.
Życzę powodzenia a jeśli się uda- chętnie przeczytamy o sukcesach.
Osobiście nie widzę dla siebie nic "pożądanego" w tych scyzorykach, ale- wiadomo jaka jest moda.
Kluczyk składany trudniej jest złamać -- jak jeszcze jeździłem na terenowe wycieczki Dusterem, cały czas się bałem, że gdzieś przycisnę, usiądę, rzucę plecakiem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum