Marka: Renault
Model: Megane IV Grandtour
Silnik: 1,5 DCI
Rocznik: 2017 Pomógł: 53 razy Dołączył: 02 Mar 2019 Posty: 1793 Skąd: Radzionków
Wysłany: 2020-08-18, 21:16
Nie korona :D Inne plany weekendowe.
Co do nagród na prezenty oczywiście wszystko podtrzymane. Liczę, że jakoś mi z tym pomożesz, żeby można to było zrealizować bez mojej obecności :)
No nie wiem. W piątek rano, po śniadaniu, planujemy wyjazd w teren. Taka krótka wycieczka.
Byłem dzisiaj i zamówiłem dwa posiłki wegetariańskie. Ktoś jeszcze?
W sobotę będą ziemniaki pieczone na kolację.
Czwartek, piątek, sobota ogniska, więc jak ktoś chce, to we własnym zakresie po kolacji może sobie upiec kiełbaskę z patyka.
Wrzucam info z innego wątku odnośnie zamiany...
Z przykrością muszę oznajmić, że niestety nie jestem w stanie przyjechać na spotkanie. Jeżeli ktoś się nie zdążył zapisać a chciałby dołączyć do zlotu mogę odstąpić miejsce. Pobyt wykupiony od piątku (obiad) do niedzieli (obiad).
Zainteresowanych proszę o kontakt na priv.
pytanie czy ktoś ze zlotowiczów ma może i na zlot mógłby przywieźć abym stestował Interfejs ELM 327 OBD2 Bluetooth Chip 2.1? Wiem że 40 z przesyłką to nie majątek ale kota w worku nie chcę kupować. Jeszcze w Zrębicach próbowałem innego interfejsu na BT i nie zadziałał
_________________ jednoosobowy SANDERO OFF ROAD TEAM POLAND
Marka: Dacia
Model: Duster II
Silnik: 1.3 TCE 150
Rocznik: 2019
Wersja: Prestige Pomógł: 1 raz Dołączył: 24 Mar 2016 Posty: 204 Skąd: Kraków
Wysłany: 2020-08-26, 20:54
przemoc84 napisał/a:
pytanie czy ktoś ze zlotowiczów ma może i na zlot mógłby przywieźć abym stestował Interfejs ELM 327 OBD2 Bluetooth Chip 2.1? Wiem że 40 z przesyłką to nie majątek ale kota w worku nie chcę kupować. Jeszcze w Zrębicach próbowałem innego interfejsu na BT i nie zadziałał
Mam w schowku, jak Marek zapomni to się w sobotę przypomnij
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum