Z lakierami jednokomponentowymi nie ma problemu z odspajającym się klarem jak na metalikach. Kto był na południu Europy, Włochy, Grecja, czy kraje arabskie ten wie dlaczego najpopularniejszym lakierem tam jest biały. A klimat się ociepla.
_________________ Browar domowy Mariampol
Ostatnio zmieniony przez Obywatel MK 2019-02-22, 10:50, w całości zmieniany 2 razy
Marka: renault
Model: captur
Silnik: 1.3 mild
Rocznik: 2024
Wysłany: 2019-02-26, 17:38
Cytat:
Najlepszy kolor... Biały :)
- mam też białą sandero , więc mogę coś na ten temat powiedzieć ; białe jest ładne dopóki jest czyste
Mi się wydaje że brudne białe auto , wygląda jeszcze gorzej niż brudne auto ciemne
_________________ Sandero dla bratanka a dla mnie Captur
Od czerwca 2020 roku jestem właścicielem Dacii Sandero - kolor Błękit Morski, w dowodzie - rejestracyjnym jest zakwalifikowany jako niebieski. Do wyboru miałem kolor biały lub błękit morski wybrałem ten drugi jestem zadowolony, biały kolor już kiedyś miałem w jednym z wcześniejszych samochodów - Łada Samara, Fiat Siena był czerwony
_________________ moja dacia sandero
Ostatnio zmieniony przez Bedeg 2020-10-17, 17:02, w całości zmieniany 3 razy
A ja mam już drugi biały samochód - wybrałem świadomie i nie żałuję. Dobrze widoczny na drodze, dobrze podkreśla kształt bryły samochodu, mniej się nagrzewa, nie widać kurzu i zaschniętych kropli wody.
Kolor mojej Dacii to jedna z tych niewielu rzeczy, która mi się w niej podoba. Choć sylwetka też całkiem ok. No i pojemność wnętrza i bagażnika. Po złożeniu siedzeń rower na kołach 28 cali (z odpiętym przednim) mieści się bez problemu.
O kurcze, napisałem parę pozytywów o Sandero! A niektórzy twierdzą, że tylko narzekam.
Tu, u stóp Połoniny Caryńskiej na początku września:
Ostatnio zmieniony przez velomar 2020-10-17, 17:44, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum