W grupie osobowy już są na dalszej pozycji, bo grupa PSA juz zaciera rece. I jak wyżej pisałem jeśli znaczaco nie bedzie różnicy w czymś , to PSA bedzie raczej lepszym wyborem.
Zapominacie o polityce rabatowej w tych dwóch markach. W Dacii jest negocjacja jest marginalna (na bazie marży dealera). Renault przeważnie ma przyszykowane portfolio rabatów dla danego modelu
_________________ Jestem handlowcem w salonie Carrara w Lublinie. Szukasz oferty na Nową Dacie? Pisz PW lub na e-mail
Materiał znalazłem w wiadomościach google na telefonie. W zeszłym tygodniu , w dniu w których telewizje prywatne były nieczynne. Z racji że większosć serwisów nie działała szukałem czegokolwiek do czytania. Tyle pamiętam .
Dodam koledze jeszcze bo zaczołem sam siebie uwiarygadniac. Po wbiciu w wiadomosci google dacia dokker pierwszy artykuł /francuskie pl/ Podaje cenę następcy .Czyli 17500 euro netto , tj 79 tys. złotych.Pomyliłem się o 1000 zł.Przepraszam.
Marka: Dacia
Model: Logan II
Silnik: 0.9 TCe Easy-R
Rocznik: 2016
Wersja: Laureate Pomógł: 3 razy Dołączył: 19 Mar 2016 Posty: 248 Skąd: Poznań
Wysłany: 2021-02-15, 15:55
Chyba nadal można zamawiać Dokkera VAN na Dacia.pl
Jeśli to nie błąd konfiguratora to chyba dobra opcja jak ktoś szuka taniego dostawczaka bo Express takowym nie jest.
Kol. klazow jeśli twierdzisz że ich źródłem był post laisar-a z 2021-02-11, 12:39 to w to wierz. Ja napisałem ze materiał jest dostępny na wiadomosćiach goggle , po wbiciu w wyszukiwarce dacia dokker. Jesli to materiał kol.laisar w necie to ok. Tak to rozumie.
Kol.Krystian67, nie twierdzę, że nie wiesz gdzie znalazłeś informację.
Zwyczajnie o zgodność z tamtym postem mi chodzi.
W sumie to normalne. Tyle na teraz wiadomo. I tyle wyszukać się we wszystkich źródłach da.
Ciągle na polski cennik czekamy.
Wciąż cenę obstawiać/prognozować tylko można.
Co do ceny w EUR. Może ale nie musi być podobnie. Raczej tańszych ale i uboższych wersji w naszych salonach oczekuję. Ten zabieg na rynki z mniej zarabiającymi klientami jest od dawna znany.
Jutro, 24 marca br. o godz. 8.30 zapraszamy na spotkanie online, na którym zaprezentowana zostanie strategia Renault w dziedzinie samochodów dostawczych, a także modele: Nowe Renault Kangoo Van, Nowe Renault Express Van oraz Nowe Renault Trafic Combi i SpaceClass.
Poznacie ceny Dokkera FL czyli Expresa VAN ;)
_________________ Jestem handlowcem w salonie Carrara w Lublinie. Szukasz oferty na Nową Dacie? Pisz PW lub na e-mail
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum