Nie za bardzo wiem jak to przedstawić, bo w sumie działamy jako sklep tyle, że wyłącznie na allegro oraz stacjonarnie.
Link allegro
W ofercie dużo części blacharskich, eksploatacyjnych, używanych, nowych OEM, zamienników. Możliwość zamówienia każdej referencji z katalogu Renault. Wysyłka, bądź odbiór osobisty.
Na części FV, lub paragon.
Poza tym fachowe doradztwo w kwestii doboru części.
Kontakt:
czescidacia@op.pl
534-671-555
Przez moje PW (tutaj praktycznie całodobowo )
Skoro to takie polecane miejsce, to może Kolega ze sklepu poda nam numery i ceny filtrów (oleju, kabinowy, powietrza) do DD2 1,3 130 KM 4x4. Do tej pory nie udało mi się znaleźć wolnorynkowychy cen (bo tych z ASO nie uważam za realne).
Można też dodawać do zestawów olejowych dodawać podkładkę pod korek. Całość będzie droższa o te kilka złotych, ale nie trzeba szukać gdzie indziej.
Jeszcze jedno pytanie: czy będziecie Państwo oferować koncentrat płynu chłodniczego?
Zapraszam serdecznie, również z zapytaniami o elementy, które nie znajdują się na allegro.
A czy jest jakiś rabat na te dowolne części dla klubowiczów?
Spokojnie, na hasło klubowicz jest inna cena, poza allegro oczywiście :)
Co do podkładek, to mamy korki kompletne za 5zł, więc sama podkładka OEM za 12zł to nieporozumienie według mnie. (Z wyłączeniem 1,6sce ze względu na inny korek i podkładkę)
Kupowałem 10 sztuk podkładek febi bo w domu mam drugą Dacię po gwarancji i też trzeba co jakiś czas wymieniać olej, a zamiennik czy oryginał wyglądają po zmiażdżeniu tak samo ;)
Korzystałem, polecam. Wszystkie przednie lampy mam od Toka. Myślałem, że to ogłoszenie i że można pisać postów, dlatego piszę dopiero teraz. Ceny bdb, wszystko ok.
_________________ K4M - NOT tested on animals
Ostatnio zmieniony przez eplus 2021-03-09, 17:47, w całości zmieniany 1 raz
Marka: Renault
Model: Megane IV Grandtour
Silnik: 1,5 DCI
Rocznik: 2017 Pomógł: 53 razy Dołączył: 02 Mar 2019 Posty: 1793 Skąd: Radzionków
Wysłany: 2021-03-09, 18:56
Czajo napisał/a:
@toka93, dodajcie jeszcze zakładkę sklep na stronę. Można to zrobić np przez darmowy prestashop ;)
Póki co musieliśmy zaniechać ten pomysł. Nie prowadzimy rozległego stanu magazynowego i trochę brak czasu na "następną" platformę sprzedażową. Już teraz praktycznie 3/4 dnia wykorzystujemy w dwie osoby na obsługę zamówień z allegro i telefonów.
Zapewne kiedyś to nastąpi, ale do tego potrzeba troszkę więcej czasu z podejściem do tematu. Wciąż jeszcze rozwijamy asortyment sklepu stacjonarnego i poszukiwanie dostawców, aby mieć wszystko od ręki lub najpóźniej w 2 dni.
Spokojnie, na hasło klubowicz jest inna cena, poza allegro oczywiście :)
No patrz Pan(i). Rano zamówiełem zaślepki na alle, a teraz dopiero rzucił mi się w oczy ten topic. Następnym razem się zgłoszę osobiście z hasłem "klubowicz". ;)
PS. Dzięki za ekspresową wysyłkę. :)
Marka: Dacia
Model: LOGAN MCV II
Silnik: 0,9Tce 121KM@186Nm
Rocznik: XII 2017
Wersja: Stepway Outdoor Pomógł: 52 razy Dołączył: 21 Mar 2017 Posty: 1955 Skąd: Ząbki
Wysłany: 2021-03-11, 21:47
Kiedyś szukałem na allegro różnych części, teraz jak coś potrzebuję to od razu pisze PW do Toka93 i dotyczy to zarówno nowych części ( np. filtry , oleje świece itp) oraz używanych ( różnego rodzaju pierdoły). Dobre ceny i bardzo szybka przesyłka, Gorąco polecam :)
Dosyć nie daleko mam do tego sklepu stacjonarnego, będę się kontaktował w razie potrzeby. No i mają jeszcze serwis, hm, super. Będąc w pobliżu odwiedzę was.
Bardzo polecam zakupy w częścidacia_pl. Miły kontakt, bezproblemowy dostęp do kompletu części i cena dla członków klubu bardziej atrakcyjna niż w konkurencyjnych sklepach. Możliwe zamówienie przez maila.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum