Tu bardziej chodzi o wolne, bo jeszcze ja jak ja to sobie załatwię, ale u niej to trochę trudne, zwłaszcza, że wyjeżdżamy na początku sierpnia na wczasy.
ja tylko w imieniu mojej żony poddaję pod przemyślenie kwestię koszulek. Bardzo jej się podobały "pasiaki" dzieciaków i czy byłaby kwestia poddania pod dyskusję by może nie robić jednokolorowych (czy ewentualnie z kolorowym rękawkiem) a jakiś inny wzór
Marka: Renault
Model: Megane IV Grandtour
Silnik: 1,5 DCI
Rocznik: 2017 Pomógł: 53 razy Dołączył: 02 Mar 2019 Posty: 1793 Skąd: Radzionków
Wysłany: 2021-05-28, 22:01
A widzisz Marek, będę potrzebował pomocy temu listę aut jakie się zjawia na nagrody konkursowe. Mam nadzieję, ze Ci co nie mają uzupełnionego profilu o aucie zrobią to dla ułatwienia mi :)
A widzisz Marek, będę potrzebował pomocy temu listę aut jakie się zjawia na nagrody konkursowe. Mam nadzieję, ze Ci co nie mają uzupełnionego profilu o aucie zrobią to dla ułatwienia mi :)
MCV II, rok 2018
_________________ Były: Polonez Atu plus 1,6 gsi, Skoda Felicja HB 1,3 glx, fiat uno 0,9....
już mniej niż 2 m-ce do zlotu a tu cisza, nikt nic nie pisze, nie mówi co i jak :)
to ja napiszę coś otóż w porozumieniu z Markiem każdy dzieciaczek dostanie ręcznie robiony "suwenir" dostosowany do wieku i płci dziecka wykonany przez Paulinę :)
Ostatnio zmieniony przez przemoc84 2021-06-29, 16:01, w całości zmieniany 1 raz
Jestem i zaglądam.
Tak od kilku lat mówię, że ostatni zlot organizuję i chyba ten taki będzie.
Sprawy osobiste nie bardzo dają mi czas ogarniać zlot.
Dziękuję za wpłaty.
Jest jeszcze kilka wolnych pokoi. Tak, że chętni do piątku proszę się zgłaszać. Po tym terminie muszę dzwonić i pytać, ponieważ zwalniam rezerwację wolnych/pozostałych pokoi.
Mam gadżety. Czapki z daszkiem, smyczki, długopisy, kolorowanki, opaski odblaskowe i coś co się chyba komin nazywa. Takie coś do noszenia na różne sposoby (raczej dla pań). Może być zamiast apaszki na szyi, albo opaską na głowę, albo zamiast bandany i chyba nawet do upięcia włosów się nadaje.
Ostatnio zmieniony przez Lajkonik 2021-08-06, 08:22, w całości zmieniany 1 raz
Mam gadżety. Czapki z daszkiem, smyczki, długopisy, kolorowanki, opaski odblaskowe i coś co się chyba komin nazywa. Takie coś do noszenia na różne sposoby (raczej dla pań). Może być zamiast apaszki na szyi, albo opaską na głowę, albo zamiast bandany i chyba nawet do upięcia włosów się nadaje.
jakieś fotosy?
można zakupić " na odległość " ?
_________________ DACIA - fun to drive
Ostatnio zmieniony przez syn marnotrawny 2021-08-08, 13:33, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum