Kupić nie ale dostać można.
Wystarczy przyjechać na zlot.
A tak nawiasem, będą na dniach nowe naklejki klubowe i są jeszcze na ramki rejestracyjne.
Szkoda, ze nie można kupić :( na zlot mam za daleko a z chęcią przygarnął bym czapkę z daszkiem i naklejki klubowe.
O naklejki klubowe czy na ramki rejestracyjne, to wystarczy napisać PW do mnie.
Jeżeli chodzi o rzeczy zlotowe no to niestety ale tylko dla uczestników.
Wystarczy w szukajce wpisać naklejki klubowe i zaznaczyć szukaj tylko tytuł tematu i proszę.
http://www.daciaklub.pl/f...pic.php?t=11754
Klubowa to taka okrągła jak jest wklejona w kontury polski.
Jeżeli ktoś z uczestników zlotu jest wegetarianinem to jest możliwość zorganizować takie posiłki.
Proszę o informacje do jutra wieczorem (powiedzmy 19:00).
Po konsultacjach, uzgodniliśmy kwestię nagród w konkursach, ponieważ sprawy zlotowe zostały zamknięte na dzień dzisiejszy.
Wszyscy będą mogli brać udział w konkursach ale tylko osoby zapisane (z otrzymanymi identyfikatorami), będą mogły zostać nagrodzone = uiściły składkę zlotową.
Problem polega na tym, że wpłacając w sobotę składkę na miejscu, co mamy z nią zrobić. Jechać do sklepu po gadżety czy włożyć w kopertę pieniądze?
Nikt nie wykłada swoich pieniędzy ponieważ nie wiadomo ile osób przyjedzie.
Przede wszystkim dzięki dla każdego kto dołożył swoją cegiełkę do tego, by zlot jak co roku był udany i przede wszystkim dla TEGO NAJWAŻNIEJSZEGO BUDOWNICZEGO czyli Marka! A teraz trochę opisu: najstarsze auto zlotu, najdalej, najniższe na offroad'zie, najbardziej uhahany uczestnik offroad'u, a w drodze powrotnej jeszcze geometryczny środek Polski zaliczony. Damian i Marlena dzięki za ogromną pomoc i docenienie faktu, że mi się chciało i tego jak mi szło (choć tak naprawdę przeze mnie ten wypad trwał 3h) ale ja nie żałuję. Dzięki dla całego DOFTP. Zasialiście nutkę by Sandrę podnieść... i tu właśnie miałem się przypomnieć userowi z wiśniowego Dustera z namiotem na dachu, który został również opakowany bezpiecznie wraz z białym Dusterem. Coś mówiłeś o jakichś blachach pod górne mocowanie kolumny McPersona. Co do sprężyn pomyślę Filmy z przejazdu (te najlepsze fragmenty jak to szło Sandrze zapodam popołudniem na dysk Google i linkiem zapodam.
_________________ jednoosobowy SANDERO OFF ROAD TEAM POLAND
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum