Marka: Renault
Model: Megane IV Grandtour
Silnik: 1,5 DCI
Rocznik: 2017 Pomógł: 53 razy Dołączył: 02 Mar 2019 Posty: 1793 Skąd: Radzionków
Wysłany: 2021-08-30, 19:17
Ehhh w sumie mogłem dopytać. wymienimy bez najmniejszego problemu. O ile jest jak mówisz. Bo ktoś u mnie zamawiał do DD2 2021 i miał prostokątny bez ściętego rogu jak w tych co zawsze były.
Dziękuję wszystkim za mega spotkanie, szalone kilka dni i nocy :) wielkie dzięki dla Marka za organizację!
Dziękujemy wszystkim pozytywnym wariotom, zwłaszcza Przemowi, za wyjazd terenowy który będzie wspominany jeszcze baaardzo długo :) dziękuję sponsorom i wszystkim którzy dołożyli swoją cegiełkę do tego, aby atmosfera tego wydarzenia była tak wyjątkowa!
Także chciałem podziękować wszystkim za zlot, przybycie, uczestnictwo w konkursach...
Marku ukłony w Twoją stronę...to chyba oczywista oczywistość...
Do zajrzenia zaś tu, czego niestety na ogół nie robię (i za co bardzo się wstydzę :) ) skłoniły mnie... powidła
Przemku ratuj tą śliwę bo kurła pychota te przetwory.... super smaczne.. zajadam się od dwóch dni.. olewając dietę :) kto nie zabrał - niech żałuje... a w ogóle to świetny pomysł na kolejne spotkanie by coś takiego - swojego - przywozić... Jak ktoś oczywiście ma możliwości...
Szabelka, masz najważniejsze filmy. Kiedy udostępnisz je na forum?
przemoc84, pięknie orałeś pola na tym wypadzie
A porpos - ma ktoś nagrane piruety na polu naszego gospodarza?
Ostatnio zmieniony przez Lajkonik 2021-08-31, 19:31, w całości zmieniany 1 raz
Lajkonik, starałem się na ile Sandra mogła na slickach DZEJDZI, przerabiam ile się da, została jedna gałąź i zostanie tak długo jak sama da radę
co do przetworów się pomyśli na kolejne zloty :) cieszę się z Paulą, że smakują. Wiem, że Patrycji od Miśka też smakowały... a kto jeszcze zabrał nie wiem, bo przywiozłem jakieś 20 słoików a w nd rano już tylko 3 zostały na stole
_________________ jednoosobowy SANDERO OFF ROAD TEAM POLAND
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum