trochę to trwało ale święta, brak pogody, RODOS ale dziś znalazłem czas i tak:
podłączyłem stare radio jednocześnie wpinając kostkę od pilota jak na zdjęciu (coś mi świtało że tak to wtedy było) i szok bo filmik prawdę powie
zaskoczenie
i tu pytanie czy z każdym radiem tak zadziała??
IMG_20220427_160144.jpg
Plik ściągnięto 25 raz(y) 236,84 KB
_________________ jednoosobowy SANDERO OFF ROAD TEAM POLAND
Ostatnio zmieniony przez przemoc84 2022-04-27, 15:27, w całości zmieniany 2 razy
Marka: DACIA
Model: Sandero Stepway
Silnik: TCe 90
Rocznik: XII 2017
Wersja: Outdoor Pomógł: 117 razy Dołączył: 01 Cze 2017 Posty: 3971 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2022-04-29, 07:38
przemoc84 napisał/a:
stare tak i tu me pytanie czy podłączając do radia z Sandry II tak samo będzie czy trzeba jednak na miejscu sprawdzić P&P?
Czy Ty w ogóle czytałeś wcześniejsze wpisy w tym wątku?
Ta żółta wtyczka NIE BĘDZIE pasowała do tych nowszych radioodbiorników. Miałeś wcześniej podane wszelkie sugestie- wymiana pilota na taki z współczesną wtyczką, ale o tym samym mechanicznym sposobie mocowania- żeby pilot dał się zamocować (bo nie każdy model ma takie samo mocowanie).
Żeby pilot pasował musi mieć taki wtyk:
Ostatnio zmieniony przez Dymek 2022-04-29, 07:42, w całości zmieniany 2 razy
sprawdzę może dziś może w weekend :p sorki ale ostatnie dni ciężkie mam - koniec rozliczeń plus bieżące rozliczenia i marzę już o długim weekendzie i wypoczynku
_________________ jednoosobowy SANDERO OFF ROAD TEAM POLAND
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum