Roboty w bród :D w przerwie między pędzeniem (do pracy) a pędzeniem (bimberka) robią się materiały zlotowe :) a jeszcze trza jechać trasy jakiejś takiejś nie za prostej poszukać
pewnie do samego zlotu nie będzie wszystko gotowe, jak to zawsze bywa przy takich imprezach :D
a jesli ktoś ma ochotę na BEFORE-PARTY to w długi weekend dusterowa ekipa wypada na opolszczyzne pod namioty (lajtowo więc nieofrołdowe Logany czy Lodzie też dadzą radę)
i mi huehue rolka na rozrządzie padła (mam nadzieję że tylko rolka a nie stuka coś na wale) :D czekam na komplet i jutro leci do mechanika :) mam nadzieję że nic się nie wysra po drodze, najwyżej Mareczek dostanie GPX-a albo sam poprowadzi jakąś trasą :D
ja już nawet sobie pt z Pauliną wolny wzięliśmy by szybciej być :) co nie zmienia faktu, że też apelujemy by poczekać z otwarciem napitku do pt wieczora
_________________ jednoosobowy SANDERO OFF ROAD TEAM POLAND
Marka: Renault
Model: Megane IV Grandtour
Silnik: 1,5 DCI
Rocznik: 2017 Pomógł: 53 razy Dołączył: 02 Mar 2019 Posty: 1793 Skąd: Radzionków
Wysłany: 2022-08-24, 14:52
Szabelka napisał/a:
i mi huehue rolka na rozrządzie padła (mam nadzieję że tylko rolka a nie stuka coś na wale) :D czekam na komplet i jutro leci do mechanika :) mam nadzieję że nic się nie wysra po drodze, najwyżej Mareczek dostanie GPX-a albo sam poprowadzi jakąś trasą :D
U mnie podciśnienie z vacum pompy urwało króciec, więc łącze się w bólu
już nawet trasę tak dopasowałem by odpowiednie stacje zaliczyć a nie nadkładać trasy - niestety ale z 40l zbiornikiem gazu nie poszaleje i na spokojnie 2 tankowania na trasie muszę mieć by potem się nie ruszać stamtąd by zatankować
_________________ jednoosobowy SANDERO OFF ROAD TEAM POLAND
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum