Pytanie mam, czy radio MP3/USB ma w waszych autach menu po polsku czy po angielsku?
Przy odbiorze jak chodziłem po menu to nie miałem możliwości wyboru polskiego języka. Czy tylko u mnie tak jest?
Pytanie mam, czy radio MP3/USB ma w waszych autach menu po polsku czy po angielsku?
Przy odbiorze jak chodziłem po menu to nie miałem możliwości wyboru polskiego języka. Czy tylko u mnie tak jest?
W wersji T2024 nie ma języka polskiego. Dziś zrobię update do V2030, ale z tego co zajrzałem do pliku CAB nie ma tam języka polskiego.
Ostatnio zmieniony przez aro_rdrg 2019-04-17, 09:30, w całości zmieniany 1 raz
Nie mogę posta edytować.
Wgrałem nowy firmware ale tak jak podejrzewałem nie ma menu w języku polskim.
Tu nagranie aktualizacji T2024 do V2030 https://youtu.be/tJkyQy7_Wsg
Marka: Renault
Model: Megane IV Grandtour
Silnik: 1,5 DCI
Rocznik: 2017 Pomógł: 53 razy Dołączył: 02 Mar 2019 Posty: 1793 Skąd: Radzionków
Wysłany: 2019-06-30, 09:24
Może się mylę, ale polskiego chyba nie ma. Jest angielski, niemiecki i chyba francuski?
Ale mogę się mylić, bo zmieniłem z niemieckiego na angielski i nawet nie przeglądałem dalej :D
Napisałem w tej sprawie do dacii. Odpowiedzieli, że "znając praktykę Producenta, jeśli instrukcja obsługi radia, nie wskazuje Panu możliwości wyboru języka polskiego w ustawieniach, zapewne sytuacja ta nigdy nie ulegnie zmianie."
Czy ktoś poruszał temat aktualizacji o język polski w ASO?
Czy nie jest tak, że produkt sprzedawany na rynku polskim powinien mieć obowiązkowo język polski wgrany?
Czy jest możliwość zaktualizowania oprogramowania żeby był dostępny język Polski ?
Witam
Trochę odgrzewany kotlet...
Zmianę języka radia(tego na foto) najprościej i najszybciej wykonać testerem diagnostycznym.
Niestety brak języka polskiego. Zmieniłem z niemieckiego na angielski. Nie pamietam jakie były, ale utknął mi francuski , rosyjski , słowacki. A i kod radia też można odczytać, chociaż s kalkulatory online gdzie wpisuje się ostatnie cyfry kodu kreskowego i generuje kod.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum