Marka: Seat
Model: Ateca
Silnik: 1.0 TSI
Rocznik: 2022 Pomógł: 6 razy Dołączył: 24 Kwi 2012 Posty: 917 Skąd: Poznań
Wysłany: 2012-05-26, 19:42
wypada chyba powitać się po raz kolejny, gdyż ponieważ po miesiącu od zakupu wczoraj odebrałem w końcu auto z naprawy i mogłem przenieść magiczną skrzynkę z narzędziami ze skody do logana
trochę to trwało, bo warsztat przyjął auto dopiero po długim weekendzie majowym, potem się okazało, że trzeba szukać zderzaka no i był problem że znalezieniem odpowiedniego skraplacza klimatyzacji - sklepy twierdziły że mają dobry model a po odbiorze okazywało się że jednak inny przysłali - prawidłowy egzemplarz przyszedł dopiero w czwartek i wczoraj dopiero można było zrobić ostateczny montaż
póki co do auta kupiłem 4 stalowe felgi na letnie klebery i jest ok, choć wyraźnie widać brak jakichkolwiek kolpakow
Wysłany: 2013-04-13, 12:04
wczoraj Loganowi strzeliło 55555km na obwodnicy Pniew
dzisiaj wymiana opon na letnie i pierwsze w tym roku pozimowe mycie z aktywna pianą
przy wymianie tylnego prawego kola zauważyłem ze "poduszka" mcPhersona nie jest w najlepszym stanie - lekko wygieta - na razie sie nic nie dzieje, wiec przy jesiennej wymianie opon skontroluję znów stan gumy
Ostatnio zmieniony przez kapelusznik 2013-04-13, 12:36, w całości zmieniany 2 razy
Wysłany: 2022-11-11, 19:20
Długo biłem się z myślami czy nie wymienić Fabii na Dustera i nie powrócić do grona posiadaczy Dacii (choć mój stary Logan wciąż w rodzinie jako auto nr 2 u brata a ojciec zamienił go na Dustera) ale koniec końców wybrałem inne auto bo do Dustera mi się nie niewygodnie wsiada (za każdym razem walę się w łeb).
Przedwczoraj do garażu zawitał Seat Ateca.
Ostatnio zmieniony przez kapelusznik 2022-11-11, 19:24, w całości zmieniany 2 razy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum