Marka: Dacia
Model: Jogger
Silnik: 1.0
Rocznik: 2024
Wysłany: 2024-11-05, 19:59 Jogger 2024 - zasilanie w bagażniku
Czołem, w nowym Joggerze, w bagażniku, po lewej stronie (tej od pasażera) są doprowadzone przewody żółty i czerwony. Są niczym nie zakończone. Czy ktoś wie jak doprowadzić do nich zasilanie (najlepiej do żółtego)? Chciałbym tam zamontować gniazdko zapalniczki i podłączyć do niego router do WiFi.
Po lewej to siedzi kierowca.
Wyglądają jak stały + i + po stacyjce, może wystarczy włożyć bezpiecznik w skrzynce, nie wiem hak, zasilanie przyczepy, no chyba że zaszaleli i już jest tam zasilanie.
Model: Jogger
Silnik: 1.0
Rocznik: 2024
Wysłany: 2024-11-05, 23:13
Black Dusty napisał/a:
insystem napisał/a:
po lewej stronie (tej od pasażera)
Po lewej to siedzi kierowca.
True, moja wina. Chodziło o stronę od pasażera, po prawej.
Black Dusty napisał/a:
Wyglądają jak stały + i + po stacyjce, może wystarczy włożyć bezpiecznik w skrzynce, nie wiem hak, zasilanie przyczepy, no chyba że zaszaleli i już jest tam zasilanie.
Nie ma tam zasilania. Czyli zapewne trzeba by było namierzyć bezpiecznik. Jakaś podpowiedź w którym miejscu go szukać?
Model: Lodgy
Silnik: 1.5 110 hp
Rocznik: 2013
Wersja: Prestige 7 os. Pomógł: 57 razy Dołączył: 15 Wrz 2013 Posty: 2951 Skąd: Romilly sur Seine/Siemianowice Sl.
Wysłany: 2024-11-08, 10:44
Zobacz czy masz uzbrojone puste miejsca w skrzynce bezpieczników. Jak nie to zobacz czy z tylu skrzynki sa jakies niepodłączone kable. Miernik i do działa.
_________________ Rzeczy niemozliwe robie od reki, a na cuda trzeba dzien poczekac.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum