Mam kłopot z wewnętrzną uszczelką drzwi kierowcy - nie tą na drzwiach, tylko tą okalającą otwór drzwiowy. Mianowicie przetarła się przy progu - prawdopodobnie od zahaczania podeszwą przy wysiadaniu. Czy można ją wymienić samodzielnie? W ASO w Zielonej Górze zaśpiewali mi ponad 400zł za taką akcję (uszczelka + wymiana), dlatego wolałbym to zrobić sam. Będę wdzięczny za wszystkie podpowiedzi i informacje.
Hej, dzięki za wszystkie odpowiedzi :)
Zależy mi na informacji, jakiego typu ta uszczelka ma być, może jakiś przykład? Bo nie wiem, czy ona jest w całości, czy można dokupić na metry, czy jest jakaś różnica w cenie pomiędzy ASO a innym miejscem?
No i druga sprawa - montaż. Czy wystarczy ją tylko wyciągnąć i wcisnąć nową, czy coś trzeba odpinać, przekładać, przyklejać, mocować dodatkowo?
Auto jeszcze nie moje (bank), więc boję się coś zepsuć, żeby potem mnie nie ścigali przy odkupie :)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum