Cześć
Duster 3 / Bigster i twardy podłokietnik w drzwiach na lewą rękę. Że tego nie zrobili jak trzeba to już przemilcze. Ale może znalazł ktoś już jakieś rozwiązanie gotowe? Jakaś nakładka żelowa przyklejana czy coś w tym stylu?
W Bigsterze jest miękka nakładka. Może nie imponuje grubością, ale spełnia swoją rolę. Tak samo trumna pośrodku ma miękkie wyściełanie i noga/kolano nie ma ciężko. Szczerze, to ta trumna w ogóle mi nie przeszkadza.
Marka: Dacia / Renault
Model: Duster / Captur
Silnik: 1.0Eco-G / 1.2tce
Rocznik: 2021 / 2014 Pomógł: 11 razy Dołączył: 10 Mar 2010 Posty: 1344 Skąd: Kępno
Wysłany: 2025-04-23, 17:17
Dziś przy okazji zrobiłem sobie jazdę testowa i nic mi nie przeszkadzało w podłokietnikach. Tunel środkowy też fajnie obity "miękko" na wysokości kolana. Trochę nie pasuje mi tylko położeni podłokietnika w drzwiach -ale może jakoś inaczej musiałbym się usadowić.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum