Witam, czytam forum już od dłuższego czasu, z okazji zamówienia Bigstera postanowiłem, że w końcu założę konto. Niestety emaile aktywacyjne nie przychodzą m.in. na gmaila, ale też inne skrzynki pocztowe, musiałem założyć specjalnego maila na wp żeby założyć tutaj konto.
Od razu może dodam że konta freepoint, freepoint2 oraz nowefreepoint to moje konta których nie udało mi się aktywować - można je usunąć jeśli jest taka możliwość.
Ostatnio zmieniony przez freepoint3 2025-05-17, 13:15, w całości zmieniany 1 raz
Myślę, że to już najwyższy czas naprawić wysyłane mejle. To jest problem z konfiguracją SMTP dla phpBB lub konfiguracją poczty w panelu zarządzania hostingu na którym stoi strona daciaklub.pl. Mejle nie dochodzą od dawna na Gmail a w Live.com są przerzucane do spamu. Są to dwaj najwięksi dostawcy darmowej poczty e-mail na świecie. Zwiększyli jako pierwsi poziom zabezpieczeń i trzeba się do tego dostosować. Bo za nimi podążą pozostali.
_________________ Jeździć, tankować,
Nie żałować!
Zmieniać olej i filtry,
Bo twój samochód jest za..bisty!
Pewnie się skontaktuję, ale najpierw się trochę rozgoszczę. Sam prowadzę duże forum i wiem jak to jest. Tutejsze wymagałoby dużo poprawek, przede wszystkim zmiany skryptu z Przemo na normalny, zmiany skórki, dopracowania ustawień uploadu zdjec i innych itd...itp... Ale dużo też zależy czy leży to na czyimś serwerze czy to jakaś darmówka tylko z dostepem do panelu administracyjnego forum.
Jak mi się tu spodoba to chętnie popracuję.
Ja też nie dostałem linka na gmail, na szczescie doszedł na firmowy mail.
Ostatnio zmieniony przez Piniasty 2025-05-26, 19:23, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum