Wysłany: 2025-09-19, 11:25 Nowy użytkownik potrzebuje pomocy
Pisałem do admina maila, ale bez odpowiedzi.
Oto tekst, który napisał do mnie użytkownik, który od kilku tygodni nie może się zalogować, a przejechał już kilka tysięcy nowym Bigsterem w hybrydzie i chciałby się podzielić spostrzeżeniami.
"Dzień dobry,
Kontaktuję się z Panem w dość nietypowy sposób, sprawa dotyczy nie sklepu zoologicznego lub zakupów dla zwierzaków, ale forum "Dacia Klub Polska".
Na forum znalazłem Pana posty, a sam jestem od ponad dwu tygodni użytkownikiem Dacii Bigster Journey Full Hybrid. Chciałem dołączyć do forum, zarejestrowałem się, ale nie mogę się zalogować - otrzymuję komunikat, że mam nieaktywne konto, przez to nic nie mogę napisać, a przede wszystkim skontaktować się z administratorem forum. Otrzymuję informację, że link aktywacyjny został do mnie wysłany, ale wielokrotnie sprawdzałem, także folder SPAM - nie otrzymałem z forum żadnego maila.
Zarejestrowany jestem pod nickiem "Q", adres mailowy podany przy rejestracji: piotr.laptop@gmail.com
Byłbym zobowiązany, gdyby w moim imieniu przesłał Pan tę informację do administratorów z prośbą o kontakt ze mną. Jeżeli byłby potrzebny kontakt telefoniczny, przekażę numer do mnie w oddzielnej korespondencji."
Marka: Renault
Model: Rafale
Silnik: E-tech 1.2
Rocznik: 2025
Wersja: [Inna].[nie dotyczy]
Wysłany: 2025-09-19, 14:19
Niestety musi założyć konto na forum z innym mejlem. Działa jeszcze np. to darmowe od Microsoft live.com/outlook.com, podobno też wp.pl np. Na gmail.com nigdy nie przyjdzie mu już link aktywacyjny i przez to nie zaktywuje konta.
_________________ Jeździć, tankować,
Nie żałować!
Zmieniać olej i filtry,
Bo twój samochód jest za..bisty!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum