Marka: Opel
Model: Astra
Silnik: 1.6 CDTI
Rocznik: 2016 Pomógł: 4 razy Dołączył: 15 Wrz 2007 Posty: 325 Skąd: Poznań
Wysłany: 2007-10-05, 19:46
Kratylos napisał/a:
swoja droga chcialbym tez ramki pod tablice... nawet bardzje od naklejki..
Tanszym rozwiazaniem bedzie chyba zrobienie podluznej naklejki do naklejenia na posiadana ramke. Chyba ze sa jakies minusy samej naklejki, a nie calej ramki. Nie wiem juz sam
Mam około 3 miesiące naklejki na ramki z reklama poprzedniego forum, jak sie dobrze odtłuści ramki to myjka krzywdy nie zrobi, pytanie jak przetrzymają zmię (śnieg, lód itp)
No to ak robimy ? I ile to ostateczie będzie kosztowało ? Ja osobiście wolałbym ramkę zamiast naklejki na ramkę. Chyba byłaby trwalsza. Proszę o PW z informacją komu? gdzie za ile? Mam nadzieję, że ABC <--- tego nie czyta
Też uważam że ramki są lepsze.
I jeszcze moglibyśmy sobie napisać : "Forum niezwykłych dżentelmenów -> www.daciaklub.pl"
_________________ LOGAN 1.5 DCI (niestety troszke się poobijał i został sprzedany)
Przejechane 97000km, Only ON BP ULTIMATE.
Pozdrawia Krystian
gram w http://www.speedimspeed.pl
chciałbym sie dowiedzieć czy sa juz jakies gotowe ramki pod tablice czy przystajemy przy naklejachi i gdzie można je kupic. A jak tam temat zlotu organizujemy coś czy tylko bedziemy pisac o nim
_________________ Dacia Logan 1.4
Laureate 2005 r. 2xairbag alu felgi ABS cdmp 3 granat
przebieg 44000 tyś i ciągle rośnie
Model: Astra F
Silnik: 1.4 60 KM
Rocznik: 1995
Wysłany: 2007-10-27, 13:52
Może jakaś jedna konkretna osoba zajęła by się zamówieniem i wysyłką naklejek, pod warunkiem że jest już opracowany jej wzór, jak by co mogę się zapytać ile by wyniósł kosz jednej naklejki przy zamówieniu np.: 10 sztuk, oczywiście dodać jeszcze trzeba koszt przekazu pocztowego i wysyłki, ale szacuje że ze wszystkim wyszło by nie więcej niż 10 zł.
Dla jasności ja byłbym chętny na zakup, jeżeli mam zapytać ile by kosztowało zamówienie to dajcie znać.
Wysłany: 2007-10-28, 19:13
Ja moge sie zorientowac co do kosztow naklejek, ramek i innych gadzetow, ale trzeba wkoncu ustalic co ma byc na tych naklejkach. wybierzmy wspolnie jakis wzor i bedziemy dalej dzialac
Co do ramek:
Mozemy zamowic same naklejki (paski) Link
Albo całe ramki Link
No to co panowie robimy w sprawie gadzetów ja bym jeszcze dołozył szmycz na klucze i czapeczki z daszkiem a następnie ubieramy sie się wszyscy w ubrania z logiem naszego forum i spotykamy sie na zlocie juz widze miny wszytkich ludzi i spojrzenia zazdrości w naszą stronę
_________________ Dacia Logan 1.4
Laureate 2005 r. 2xairbag alu felgi ABS cdmp 3 granat
przebieg 44000 tyś i ciągle rośnie
Wysłany: 2007-11-07, 10:39
No wlasnie projekt jest tutaj najwaznieszy, a jak wszyscy widzimy sprawa utknela w miejscu i jakos nikt nie moze sie na nic zdecydowac. Pozniej juz pojdzie z gorki, bo firm ktore wykonaly by dla nas zlecenie jest bardzooooo duzo.
Wiec pewnie trzeba zrobic glosowanie z wszystkimi wczesniejszymi projektami i zatwierdzic jakis jeden sensowny
Głosowaliśmy na kilka projektów i jeden (z białymi literami) zyskał najwięcej głosów, więc myślę że należałoby go wdrożyć bo długie dyskusje spowodują to że nie będzie żadnej naklejki w imię zasady dwóch polaków trzy zdania
Wysłany: 2007-11-07, 23:13
Wiec ustalmy wkoncu wszystko
Logo bedzie takie:
Ale jest kwestia jego wielkosci. Dysponuje tylko takim. Wiekszego niestety nie posiadam. Majkhell, ktory to logo robil nie odwiedza forum od miesiaca (nie wiem dlaczego). Zatem bedzie pewnie problem z otrzymaniem od niego wiekszego projektu.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum