Przypuszczam, że i tak więcej o kolorach można się dowiedzieć z opcji "Użytkownicy" - ankiety nie cieszą się aż taką znowu popularnością.
Po drugie, popieram Pero - z ankiety niewiele wynika również dlatego, bo nie zawsze posiadany to kolor to ten, który się faktycznie najbardziej podoba. Myśmy z żoną chcieli zwykły strażacki (; czerwony, ale w ramach promocji do klimy musieliśmy wybrać jakiś metalik. Najmniej zła była szara platyna... A gdyby były dostępne, to w ogóle wybralibyśmy jakiś pomarańczowy czy ciepły żółty.
Marka: Opel
Model: Astra IV
Silnik: 1.7 cdti
Rocznik: 2011 Pomógł: 2 razy Dołączył: 13 Kwi 2008 Posty: 888 Skąd: W-WA
Wysłany: 2008-11-18, 06:53
zgadzam się że ankieta nie odzwierciedla tak na prawdę 100% naszych gustów bo nie zawsze dostajemy to co chcemy ja zamiast blue mineral musiałem dostać szarą platynę .
Jednakże ankieta miała także pokazać jakie kolory mają nasze Dacie, użytkowników forum. Jeśli jakiś kolor pominąłem zawsze można zaznaczyć inny
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum