Było o duszach (; to teraz o bytach cyberwirtualnych (;
Są pewne wątki, których przydatność do czegokolwiek jest po pewnym czasie doskonale zerowa, nawet z historycznego punktu widzenia (ot, pierwszy z brzegu i mój, żeby nie było podtekstów (: Przekroczenie limitu załączników) - czy nie należałoby ich po prostu kasować? Tak samo jak takich typu: "Kol. XYZ odezwij się, bo [coś tam]", ogłoszeń giełdowych itd
Sprzyjałoby to porządkowi na forum, dzięki czemu łatwiej i szybciej można by je przeszukiwać...
Marka: KIA
Model: Rio
Silnik: 1.4 16V
Rocznik: 2012 Pomógł: 13 razy Dołączył: 16 Wrz 2007 Posty: 1371 Skąd: Warmia
Wysłany: 2008-11-28, 08:55
Proponuje utworzyc cos w rodzaju "podkosza" i tam umieszczac watki, o ktorych, laisar wspominasz. Jesli nikt nie zglosi sprzeciwu w cigu powiedzmy tygodnia - usuwac.
Marka: Opel
Model: Astra IV
Silnik: 1.7 cdti
Rocznik: 2011 Pomógł: 2 razy Dołączył: 13 Kwi 2008 Posty: 888 Skąd: W-WA
Wysłany: 2008-11-29, 08:29
KaS602 napisał/a:
Proponuje utworzyc cos w rodzaju "podkosza" i tam umieszczac watki, o ktorych, laisar wspominasz. Jesli nikt nie zglosi sprzeciwu w cigu powiedzmy tygodnia - usuwac.
popieram pomysł chociaż zagłosowałem na nie, bo nigdy nie wiadomo kiedy stary kotlet zostanie odgrzany
Być może nie dość jasno napisałem o co chodzi - nie o jakiekolwiek wątki merytoryczne, nieważne jak stare, a tylko o takie, o których wiadomo, że nikt ich nie będzie odgrzewał.
Rrrrety... przecież napisałem wyraźnie: TYLKO takie jak przykładowe, o których wiadomo, że nie ma w nich nic cennego.
Bo nie ma chyba nic istotnego w informacji, że kiedyś nie dało się dodawać załączników albo ktoś 2 lata temu sprzedawał auto albo nie mógł się skontaktować z kimś przez PW???
Jeśli jest nawet cień merytoryczności to wiadomo, że nie ma co kasować - może co najwyżej posprzątać?
Rrrrety... przecież napisałem wyraźnie: TYLKO takie jak przykładowe, o których wiadomo, że nie ma w nich nic cennego.
Bo nie ma chyba nic istotnego w informacji, że kiedyś nie dało się dodawać załączników albo ktoś 2 lata temu sprzedawał auto albo nie mógł się skontaktować z kimś przez PW???
Jeśli jest nawet cień merytoryczności to wiadomo, że nie ma co kasować - może co najwyżej posprzątać?
Aaaaaaaaaaaaaaa... jak tak to jadąc klasyką - "jestem za, a nawet przeciw"...
Jestem za tym aby kasować już dawno za tym byłem ale wtedy większość zaczęła się burzyć...
_________________ LOGAN 1.5 DCI (niestety troszke się poobijał i został sprzedany)
Przejechane 97000km, Only ON BP ULTIMATE.
Pozdrawia Krystian
gram w http://www.speedimspeed.pl
Skoro nikt się nie sprzeciwia to czyń swoją powinność :)
_________________ LOGAN 1.5 DCI (niestety troszke się poobijał i został sprzedany)
Przejechane 97000km, Only ON BP ULTIMATE.
Pozdrawia Krystian
gram w http://www.speedimspeed.pl
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum