JA kupiłem gumowy dywanik do bagażnika, można go dowolnie przycinać bo jest uniwersalny , ja mam sedana jest nieco za długi i za szeroki ale fajnie się go układa , polecam
Ja mam Dacie 1310 i zrobiłem zabudowę bagażnika (specjalnie pod głośniczek). Zabudowane zostały: boki, podłoga i ... butla:D Teraz potrzebuje to obszyć materiałem. Najlepiej właśnie tym specjalnym materiałem, coś takiego:
http://allegro.pl/item486...ik.html#gallery
Witam zamierzam zakupic dywaniki do bagaznika na allegro znalazlem cos takiego http://www.allegro.pl/ite..._mcv_kombi.html co o nich sadzicie??? czekam na opinie bo pilnie potrzebuje
Witaj,
patrzeć tutaj. 1A jakości, ja też tam kupił. Dywany / gumowe maty do MCV 7Sitzer trudno znaleźć w internecie.
Pozdrowienia
Bernhard
(google translate)
Ostatnio zmieniony przez Bernhard Basten 2008-12-05, 16:54, w całości zmieniany 2 razy
schau mal hier. 1A-Qualität, habe ich dort auch gekauft. Teppiche/Gummimatten für MCV 7Sitzer kaum im Web zu finden.
Du verstehst Polnisch ? Oder ich habe schlecht gedacht ? ;)
Möglich neben hast du Dolmetscher, wer übersetzt dich ?:)
Trotzdem das ist sehr interessant :)
Ich habe viele Deutsche Leute getroffen, aber keiner versteht Polnisch.
Witaj,
pomoc dla mnie tłumaczenie Google Translate.
Mam również niemiecki jako mała szansa ... Nikt nie rozumie Polski.
Język polski nie jest w naszej szkole uczył języka niemieckiego w polskich szkołach mają więcej ...
Witam zamierzam zakupic dywaniki do bagaznika na allegro znalazlem cos takiego http://www.allegro.pl/ite..._mcv_kombi.html co o nich sadzicie??? czekam na opinie bo pilnie potrzebuje
Aukcja zniknęła z allegro. Wiem, że produkuje te dywaniki jakaś firma spod Warszawy, czy macie może namiar?
Aukcja zniknęła z allegro. Wiem, że produkuje te dywaniki jakaś firma spod Warszawy, czy macie może namiar?
Mam takowy w MCV. Ta duża część pasuje praktycznie idealnie, ale ta mniejsza leży bo leży - niezbyt estetycznie - ale generalnie powiem, że warto to mieć.
A co do fragmentu o własnościach antypoślizgowych to jest naprawdę OK - nic nie ma prawa się przesunąc
Są bajka. Większe od oryginalnych. Wyższe progi.
Te mam na zimę, a oryginalne będą na lato :)
Jak kogoś wkurza błoto/śnieg koło pedałów to te dywaniki problem rozwiązują.
Jak kogoś wkurza błoto/śnieg na tylnych miejscach to te dywaniki są idealne, jeśli chodzi również o tył. Są spasowane po prostu rewelacyjnie. Wchodzą bardzo głęboko pod fotel.
Dla kierowcy oczywiście dywanik ma mocowania dla oryginalnych zaczepów.
Dodatkowa czego nie mają oryginalne te dywaniki posiadają dywanik na tylny tunel pomiędzy fotelami - co jest przydatne jak dziecko wędruje na tyle od lewej szyby do prawej itd.
Dywaniki te mają boki o wysokości 4 cm .
Cena jest znośna. Dzisiaj je zamontowałem i wreszcie poczułem że auto jest dobrze odizolowane od błota/śniegu itp.
Aha, te plastykowe mocowanie dobrze jest również połączyć wraz z klejem np. z kropelką. Można bez kleju, ja zrobiłem z klejem w domu. Kiedy klej wysechł zaniosłem do auta i wszystko zamocowałem.
Ostatnio zmieniony przez jackthenight 2009-05-13, 18:14, w całości zmieniany 3 razy
Marka: Dacia, Fiat
Model: Sandero, Tipo
Silnik: 1.4 MPI, 1.4 16V
Rocznik: 2008, 2016
Wersja: Laureate 5 os. Pomógł: 66 razy Dołączył: 10 Sie 2008 Posty: 3233 Skąd: Łódź
Wysłany: 2009-01-09, 22:02
wox napisał/a:
Na tunel kupiłem dywanik uniwersalny (super pasuje po delikatnym obcięciu) w OBI za 7 zł.
Ten z razewa pasuje idealnie bez docinania :) Trzyma się bardzo mocno, bo boki się łamią i zakładasz je pod dywaniki tylne.
Jest spasowany idealnie do kształtów tunelu, jak i do osłony wstecznego.
Na tunel kupiłem dywanik uniwersalny (super pasuje po delikatnym obcięciu) w OBI za 7 zł.
Ten z razewa pasuje idealnie bez docinania :) Trzyma się bardzo mocno, bo boki się łamią i zakładasz je pod dywaniki tylne.
Hmmm. a wiesz, że myślałem o tej samej aukcji, skoro zachwalasz to chyba się skuszę, mógłyś wrzucić fotę jak dywanik leży pod nogami kierowcy?? Ten sam producent ma do sprzedania gumowany dywanik do bagażnika http://www.allegro.pl/ite..._producent.html - chyba kupię 2 na raz, tylko oczywiście w aukcji nie ma zdjęcia jak leży w Sandero
_________________ "I not only think that we will tamper with Mother Nature, I think Mother want's us to"
Marka: Dacia, Fiat
Model: Sandero, Tipo
Silnik: 1.4 MPI, 1.4 16V
Rocznik: 2008, 2016
Wersja: Laureate 5 os. Pomógł: 66 razy Dołączył: 10 Sie 2008 Posty: 3233 Skąd: Łódź
Wysłany: 2009-01-14, 17:50
Fromage napisał/a:
Hmmm. a wiesz, że myślałem o tej samej aukcji, skoro zachwalasz to chyba się skuszę, mógłyś wrzucić fotę jak dywanik leży pod nogami kierowcy?? Ten sam producent ma do sprzedania gumowany dywanik do bagażnika http://www.allegro.pl/ite..._producent.html - chyba kupię 2 na raz, tylko oczywiście w aukcji nie ma zdjęcia jak leży w Sandero
Marka: była Dacia, jest Toyota
Model: Sandero, Auris Touring Sports
Silnik: 1,6 (132 KM)
Rocznik: 2015 Pomógł: 13 razy Dołączył: 10 Paź 2008 Posty: 1500 Skąd: Ozorków
Wysłany: 2009-01-15, 09:38
jackthenight napisał/a:
wox napisał/a:
Widzę Jacku,że sobie troszką bryczkę tuningujesz.Tuningujesz oczywiście w cudzysłowie.Masz ciekawe pomysły,
Pozdrawiam!
Po takiej rekomendacji chyba i ja skuszę się na te dywaniki. Zastanawiam się jeszcze nad wspomnianą wykładziną do bagażnika... ale też wolałbym najpierw zobaczyć jak ona leży.
Po takiej rekomendacji chyba i ja skuszę się na te dywaniki. Zastanawiam się jeszcze nad wspomnianą wykładziną do bagażnika... ale też wolałbym najpierw zobaczyć jak ona leży.
No i to właśnie jest ból, bo na ukcji są zdjęcia jakiegoś innego auta i chyba logana, jeżeli ktoś już ma coś takiego w Sandero to proszę o info, będę wdzięczny...dozgonnie
_________________ "I not only think that we will tamper with Mother Nature, I think Mother want's us to"
Moge sie pochwalic mam juz dywaniki zamowione przez allegro
sa naprawde extra pasuja co do milimetra tylko cena o 1 zloty wyzsza nie 55 a 56 zl. polecam wszystkim.
oryginalne to w porownaniu z tymi lipa
teraz zastanawiam sie nad kupnem dywanika do bagaznika
Moge sie pochwalic mam juz dywaniki zamowione przez allegro
sa naprawde extra pasuja co do milimetra tylko cena o 1 zloty wyzsza nie 55 a 56 zl. polecam wszystkim.
oryginalne to w porownaniu z tymi lipa
teraz zastanawiam sie nad kupnem dywanika do bagaznika
Moje będą pojutrze...chyba
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum