Czesc! albo nie widze albo nie ma - bagaznik w Sandero jest spory - to wiem, ale cy sa gdzies wymiary? Mam na myśli centymetry - wysokosc np. do szyby, szerokosc w najszerszym miejscu? gdzie to znajde?
Tylko nie mowicie mi,ze mam dygac do salonu z miarą hahah
buziaki
Marka: Dacia, Fiat
Model: Sandero, Tipo
Silnik: 1.4 MPI, 1.4 16V
Rocznik: 2008, 2016
Wersja: Laureate 5 os. Pomógł: 66 razy Dołączył: 10 Sie 2008 Posty: 3233 Skąd: Łódź
Wysłany: 2009-02-02, 00:28
Malina najlepiej to zmierzyć organoleptycznie z miarką właśnie w salonie albo u jakiegoś dobrego kolegi który ma Sandero.
Zawsze razem mierzenie bagażnika wychodzi raźniej.
no powiedzmy,ze powinien:P
on ogolnie obrazony z natury na caly swiat jest - kazdy ma inny charakter prawda?:P
dobrze,ze ja taka mrukowata nie jestem:D
juz zaczynam sobie kombinowac co by wsadzic w to moje nowe cudo:D
Wersja: Laureate 5 os. Pomógł: 66 razy Dołączył: 10 Sie 2008 Posty: 3233 Skąd: Łódź
Wysłany: 2009-02-02, 00:50
malina_85 napisał/a:
no powiedzmy,ze powinien:P
on ogolnie obrazony z natury na caly swiat jest - kazdy ma inny charakter prawda?:P
dobrze,ze ja taka mrukowata nie jestem:D
juz zaczynam sobie kombinowac co by wsadzic w to moje nowe cudo:D
Oj mrukowata to nie jesteś. Po zdjęciach widziałem że całkiem odwrotnie :)
Edit: Kurcze dlaczego jak rozmawiam z kobietą to wszystko kojarzy mi się z sexem ?
Przepraszam malina ale taki piesek ze mnie, choć postaram się już więcej głupich podtekstów nie rzucać - ale ciężko mi się nieraz powstrzymać. :)
Ostatnio zmieniony przez jackthenight 2009-02-02, 00:54, w całości zmieniany 1 raz
A tak w ogole to ja mam pecha co do facetów:P az dziwne,ze wy tu normalni jestescie:d hahah ale pecha mam tylko jesli chodzi o motoryzacje i wszelka pomoc fizyczna - bynajmniej jak dotąd mialam:D
Np.
pchanie samochodu
wszelka pomoc przy wymianie kola
jak stanelam na skrzyzowaniu(ale tak by nie utrudniac "zycia" innym to mnie taksowkarz opindoli*) itp życie dostarcza mi rozrywek jak widac:D
Wysłany: 2009-02-02, 00:59
Zloty mają być, ale ogólnie ciężko się wszystkich zgrać.
Żadnych wpisowych, składek nie ma :)
Są lepki - takie na szybę. Były a teraz nie ma.
Może ktoś ma jeszcze w swoich zapasach jakąś naklejkę na szybę klubu Dacii.
Teraz ma powstać nowy model logo klubu dacii. W lewym górnym rogu forum widzisz nowe logo. Mają powstać takie właśnie naklejki na szybę, abyśmy mogli sobie je ponaklejać.
Aby trochę odróżnić się od nieklubowiczów.
fajne, chociaz.... dobrze mam graficzne zboczenie zawodowe i sie nie udzielam...
pytanko za 100 punktow... gdzie bedzie mozna je zdobyc? wiesz cos moze cudem?
udzielaj udzielja mowisz:D
ok- umowmy sie tak - jutro mam examin dlatego siedze po nocach i mam tu mmila odskocznie z Wami. Jak sie uporam z examinem to wezme sie za logo dacii i przesle ci w zalaczniku
a jesli chodzi o zjazdy i spoty - myslalam o naszym/waszym dacii a nie "renówki" razem
- więc raczej tak super szybko zmian nie będzie... ale talenty plastyczne na pewno się nie zmarnują, nigdy też nie zaszkodzi trochę świeżych oczu i idei - na pewno się do czegoś przydadzą, np:
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum