Dostałem listem poleconym wezwanie w sprawie konieczności przeprowadzenia dodatkowej kontroli mającej wpływ na bezpieczeństwo.
Wiecie coś na ten temat, czego dotyczy sprawa (pewnie ukryta usterka seryjna)?
Sprawa oznaczona jako niecierpiąca zwłoki, dotyczy DACII LOGAN
Czekam na Wasze wypowiedzi.
Pozdrawiam.
Ostatnio zmieniony przez infos 2009-02-12, 10:07, w całości zmieniany 1 raz
A ja miałem ostatni przegląd w połowie stycznia, na który nie pojechałem, a i tak nikt do mnie nie zadzwonił z przypomnieniem. W takich sytuacjach widać, który serwis dba o klienta, a który to olewa.
Jestem po wizycie w ASO.
Jak wyżej pisaliście zalali drzwi woskiem, usunęli rdzę z wnęki wlewu paliwa, wymienili gumy (zaślepki) w podłodze bagażnika i zakonserwowali profile podwozia - cokolwiek to ma znaczyć.
Teraz śmierdzi w aucie niczym na szkolnym korytarzu po pastowaniu :) i podobno tego zapachu nie pokonają wieszane pachnidełka - musi się samo "wypachnieć".
Chyba nawet dolali mi oleju do silnika, bo auto ciszej pracuje i jakoś łagodniej się prowadzi.
Na zaproszeniu do serwisu nazwy OTS miały takie symbole: 0AW6, 0B12.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum