Marka: Renault
Model: Clio III
Silnik: 1.2 16v
Rocznik: 2008
Wysłany: 2009-02-16, 22:00
Czy Wy nie widzicie że to virtual tuning, zresztą nieudolny!! Widać wyraźnie to po progu który w miejscu gdzie jest widoczny(przy przednim kole)powinien być przysłonięty a on zachodzi na koło!Może i część jest rzeczywista, ale gdyby nawet całość była prawdziwa to i tak do gustownego tuningu wskazanego modelu zaliczyć nie można..
Czy Wy nie widzicie że to virtual tuning, zresztą nieudolny!
Zanim się człek zacznie wypowiadać, dobrze jest się zapoznać ze źródłami - ale zdaje się, że kol. slk84 jest nieco skażony własnym "virtualowaniem", to może należałoby to uznać za okoliczność łagodzącą... (((; (ale z kolei przydałoby się też dla odmiany nieco więcej ostrożności w szafowaniu ocenami gustowności, bo aż się chce coś napisać o garnkach <; ).
Jak wielokrotnie dawałem temu wyraz, ja nie należę do nawet umiarkowanych miłośników tuningu optycznego, ale trzeba przyznać, że jego główny cel: wyjątkowość danego egzemplarza - główny temat tego wątku spełnia w 1000% (;
(Ale z tą tragedią to chyba jednak lekka przesada - widziałem już gorsze rzeczy...).
Marka: Renault
Model: Clio III
Silnik: 1.2 16v
Rocznik: 2008
Wysłany: 2009-02-17, 12:33
O jeżeli to coś istnieje na prawdę to zwracam honor, chodź do teraz ciężko mi uwierzyć, że to prawda. Auto niebawem pewnie będzie świecić triumfy na portalach z Wieś-tuningiem-o ile nie ulegnie modyfikacją in plus. Dla Laisara, jeżeli chodzi o "garnki" to tylko Ty masz do nich jakieś zastrzeżenia..poza tym na portalach o wskazanej wyżej tematyce póki co ich nie widziałem:)
Marka: Dacia
Model: Logan MCV
Silnik: 1.6 MPI Pomógł: 4 razy Dołączył: 17 Wrz 2007 Posty: 129 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2009-02-21, 23:52
Bałbym się jeździć samochodem z taką konstrukcją. W razie wypadku zwykła butelka wody 1.5 l latająca po kabinie może zabić, a co dopiero takie belki, które wyrwane ze śrubami mogą zrobić z pasażerów szaszłyk.
W/g mnie dużo bezpieczniej (i estetyczniej) wygląda to tak:
lub tak:
Zdjęcia ze strony Ger-a , odpowiednio:
http://www.dacialoganmcv.nl/?p=1504 http://www.dacialoganmcv.nl/?p=2443
No tak, ale to rozwiązanie Magoo jest zamiast półki - i choć oczywiście obawy o bezpieczeństwo są słuszne, to z drugiej strony przy odpowiednim projekcie da się rozwiązać i ten problem. Ale... czy tak jest akurat w tym przypadku? Ciężko powiedzieć, bo za mało widać, całokształt faktycznie jednak nie nastraja optymistycznie...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum